Beşiktaş, Transferde Kanat Gücüne Mohamed Elyounoussi ile Doldurmak İstiyor

Beşiktaş, Transferde Kanat Gücüne Mohamed Elyounoussi ile Doldurmak İstiyor

Beşiktaş, Transferde Kanat Gücüne Mohamed Elyounoussi ile Doldurmak İstiyor
Yayın Tarihi: 23.07.2023 09:22:00

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Southampton'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusu Mohamed Elyounoussi ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Bu transfer hamlesiyle, Beşiktaş, kanat mevkisine güçlü bir takviye yapmayı hedefliyor.

Transfer döneminde sessizliğini Jean Onana ve Daniel Amartey transferleriyle bozan Beşiktaş, şimdi gözünü kanat mevkisine çevirdi. Özellikle Nathan Redmond'ın ayrılığı sonrasında kanat mevkisinde sınırlı sayıda opsiyonun kaldığı görüldü. Orijinal mevkisi kanat olan Rachid Ghezzal ve genç yetenek Emrecan Bulut'un yanına bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Norveçli kanat oyuncusu Mohamed Elyounoussi ile temas kurdu.

Siyah-beyazlıların transferdeki hedefi olan Mohamed Elyounoussi, Southampton'dan ayrıldıktan sonra bonservisi elinde bulunuyor. Beşiktaş'ın transfer komitesi, oyuncunun menajeri ile görüşerek şartlarını ele aldı. Norveçli futbolcu, yıllık 2 milyon Euro gibi bir ücret talep ettiği belirtiliyor.


Transfer döneminde hedeflenen diğer oyuncularla da görüşmelerini sürdüren Beşiktaş yönetimi, kanat transferini kısa süre içerisinde sonuçlandırmayı planlıyor. Bu hamle, takımın hücum gücüne ve genişlik sağlayacak oyuncu seçeneklerine katkı sağlayacak.

Geçtiğimiz sezon Southampton forması altında 38 resmi maçta görev alan Mohamed Elyounoussi, 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli kanat oyuncusunun Beşiktaş'ta daha da etkili bir performans sergilemesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın Mohamed Elyounoussi transferindeki bu adımı, taraftarlar arasında heyecan ve umut yaratırken, siyah-beyazlı camia yeni sezon için merakla takip etmeye devam ediyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR