Beşiktaş'ın Rakibi Bayern Münih Oldu. İlk Maç ve Rövanş Ne Zaman?

2017 yılında UEFA Şampiyonlar ligine fırtına gibi bir başlangıç yapan temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Bayern Münih takımı ile eşleşti.

Beşiktaş'ın Rakibi Bayern Münih Oldu. İlk Maç ve Rövanş Ne Zaman?
Yayın Tarihi: 11.12.2017 12:41:00

Bu yıl UEFA Şampiyonlar Ligine müthiş bir başlangıç yapan Kara Kartal'ın oynadığı futbol şüphe yokki tüm Avrupa'nın dikkatini çekiyor.  UEFA web sitesinin ve UEFA kura çekilişlerinin geniş yer ayırdığı temsilcimiz Beşiktaş Kura çekilişinde Bayern Münih takımı ile eşleşti.

Beşiktaş Bayern Münih İlk Maç Ne Zaman?

Son 16 eşleşmeleri ilk maçlar 13-14 ile 20-21 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.

Beşiktaş Bayern Münih Rövanş Maçı Nerede Ne Zaman?

Son 16 eşleşmeleri rövanş maçları 06-07 ile 13-14 Mart 2018 tarihinde yapılacak.

Beşiktaş Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Maçlar TRT ve Tivibuspor'dan canlı yayınlacak.


İlk Maç Deplasmanda

Temsilcimiz Beşiktaş ilk maçını Almanya'da oynayacak.

Beşiktaş'a Özel Tebrik

Kura çekimi başlamadan yapılan konuşmada spiker Beşiktaş'ı hiç yenilmeden gruptan çıkan ilk Türk takımı olması sebebiyle tebrik etti.

Xavi'den İstanbul'daki Final Yorumu

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 3-0 geriden 4-3 biten karşılaşmada önemli bir isme sahip Xavi Alonso İstanbul'daki maçı hatırlattı. Özel davetli olarak gelen Xavi Alonso Liverpool ile İstanbul galibiyetinin kendileri için ne kadar değerli olduğunu anlattı. 

2017 UEFA Şampiyonlar Ligine Özel Bazı Bilgiler

Pedro Pinto'nun sunuculuğunu yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi önce şampiyonayla ilgili görüntülerin paylaşılmasıyla başladı. Sunucu Pedro Pinto'nun yaptığı bazı açıklamalara göre PSG 25 golle rekora imza attı, 3.9 gol ortalamasıyla bu şampiyonada oldukça çok gol atıldı. Ayrıca Christiano Ronaldo 6 maçın altısında gol attı. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR