Beşiktaş'tan Come To Beşiktaş mesajı N'Koudou KAP açıklaması geliyor!

Beşiktaş, Tottenham'dan yeni transferi Steven N'Koudou'yu KAP'a bildiriyor. Beşiktaş resmi Twitter hesabı #CometoBeşiktaş etiketiyle yeni transfer sinyali verdi! Beşiktaş'ın N'Koudou'yu açıklaması bekleniyor. N'Koudou kimdir maliyeti ne kadar? Sizler için hazırladık...

Beşiktaş'tan Come To Beşiktaş mesajı N'Koudou KAP açıklaması geliyor!
Yayın Tarihi: 22.08.2019 13:34:00

Beşiktaş, Premier Lig'de Tottenham Hotspur forması giyen Kevin N'Koudou'yu transfer etti! Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabından yapılan #ComeToBeşiktaş paylaşımının ardından Beşiktaş, kısa bir süre içinde N'koudou'yu açıklayacak!

Beşiktaş'tan N'Koudou transfer KAP açıklaması bekleniyor. Beşiktaş, resmi Twitter hesabı üzerinden #ComeToBeşiktaş etiketiyle paylaşım yaptı. Taraftar N'Koudou'nun açıklanmasını bekleymeye başladı. N'Koudou Premier Lig'den geliyor! 

N'KouDou Beşiktaş'ta Maliyeti Belli Oldu! 

Beşiktaş'tan N'Koudou transfer KAP açıklaması bekleniyor. Beşiktaş, sol kanat oyuncusu N'Koudou için Tottenham ile 4,5 milyon euroya el sıkıştı. N'Koudou'da yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret alacak. 24 yaşındaki Fransız oyuncu sağlık kontrollerinden geçti ve resmi sözleşmeyi imzaladı! 

Tottenham’ın 2016’da Marsilya’dan 11 milyon euroya aldığı genç oyuncu, kariyerinde 119 maçta, 14 gol attı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR