Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Arjen Robben Çalımı

Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Bayern Münih'in, Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in ismi son dönemlerde sık sık Fenerbahçe ile anılıyordu. Ancak Beşiktaş'ın yıldız oyuncuya 1+1'lik teklif sunduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Arjen Robben Çalımı
Yayın Tarihi: 28.03.2018 11:40:00

Hollandalı yıldız Arjen Robben'in Bayern Münih ile olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor. 2012-2013 yılında Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki oyuncunun, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi. Kariyerinde PSV, Real Madrid, Chelsea, Bayern Münih gibi dünya devlerinde oynayan Hollandalı yıldız, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Bilindiği gibi Aziz Yıldırım, Robben'i 3 yıldır kadroya katmak için büyük bir uğraş veriyor. Artık kariyerinin sonuna yaklaşan 34 yaşındaki oyuncu, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Robben Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine, "Fenerbahçe 3 yıldır benimle ilgileniyor. Taraftarları beni mesaj yağmuruna tutuyor. Çok samimiler. Şartlar oluşursa neden olmasın." şeklinde konuşarak Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırmıştı.



Ancak, Beşiktaş'ın da bu transfer sürecine dahil olduğu ortaya çıktı. Siyah-Beyazlıların, Hollandalı yıldıza 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık bir sözleşme önerdiği ortaya çıktı. Bu durum üzerine, Robben'in iki ezeli rakipten hangisini seçeceği merak konusu haline geldi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR