BİM 17 Nisan 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! İşte BİM Aktüel Ürünleri

BİM 17 Nisan 2020 Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Neredeyse dünyanın en büyük indirimlerinin yapılmaya başlandığı BİM mağazalarında her hafta müşterileri sevindiren ve neredeyse izdihama yol açacak ürünler yer alıyor.

BİM 17 Nisan 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! İşte BİM Aktüel Ürünleri
Yayın Tarihi: 17.04.2020 14:50:00

BİM 17 Nisan 2020 Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Neredeyse dünyanın en büyük indirimlerinin yapılmaya başlandığı BİM mağazalarında her hafta müşterileri sevindiren ve neredeyse izdihama yol açacak ürünler yer alıyor. BİM 17 Nisan kataloğu incelemek ve kataloğun içerisinde yer alan ürünleri satın alabilmek artık neredeyse imkânsız hale geldi. Çünkü inanılmaz bir şekilde yapılan indirimler sayesinde her vatandaşımız satın almak istiyor. BİM 17 Nisan 2020 kataloğunda neler var? BİM aktüel ürünleri neler? Bu hafta BİM’de neler var? Eğer merak ettiğiniz bu soruların cevapları ise mutlaka haberimizin detayına bakmalısınız.

BİM 17 Nisan 2020 Aktüel Kataloğunda Neler Var?

BİM her hafta olduğu gibi 17 Nisan 2020 haftasında da aktüel ürünler kataloğu yayınladı. Artık bir moda haline gelen aktüel günler her market mağazasında uygulanır hale geldi. Bu akımı başlatan ise yine her zamanki gibi BİM mağazaları oldu. Yüzlerce indirimli ürünleri satın almak ve onları ilk gittiğiniz mağazada bulmak artık büyük bir mesele haline geldi. Özellikle teknolojik ürünlerin ucuz fiyatlardan satılıyor olması, diğer teknoloji mağazalarını kıskandırıyor. BİM mağazaları, yaptığı bu girişim hamleleri ile her zaman öncü haline gelir oldu. Genç kesimin dikkatini çeken nokta ise her zaman teknolojik ürünlerin diğer mağazalara göre neredeyse %30 ve %40 fark ile satılması.



17 Nisan 2020 BİM aktüel ürünler kataloğu içerisinde neler var neler… BİM’de bu hafta neler var? Bu hafta her zamanki gibi en uygun fiyatlarla yüzlerce ürünler var.

17 Nisan kataloğu içerisinde cam ankastre set 1,099 TL gibi bir fiyattan satışa sunulacak.
32 litre mini fırın ise 159 TL gibi en uygun fiyatlarla BİM mağazalarını süslüyor.


Dik Durabilen süpürgeler tüm ev hanımlarının hayali. Özellikle sosyal medya fenomenlerinin paylaşması üzerine moda haline gelen dik durabilen süpürgeler artık BİM mağazalarında. Hem de 149 TL gibi fiyatlarla. Eğer diğer teknoloji mağazalarında, sitelerinde ve butiklerinde daha uygununu bulabilirseniz mutlaka hemen satın alın. Çünkü BİM mağazalarına bu ürün geldikten ve tükendikten sonra muhtemelen fiyatlar %40 artacak.



Yine cazip bir ürün olarak karşımıza çıkan döküm tencere, 22 CM ölçülerinde fiyatı ise 139 TL

Çelik servis ürünleri 14,90 TL, sunum bardağı 12,90 TL, 6’lı yaldızlı su bardağı 49,90 TL, yaldızlı meşrubat bardağı 49.90 TL ile BİM mağazalarında yerlerini alacak. BİM aktüel ürünleri kapsamında başlatmış olduğu bu akım ile beraber milyonlarca vatandaşı heyecanlandırıyor.



BİM 17 Nisan Katalog Ürünleri Hangi Mağazalarda Bulunur?

BİM 17 Nisan katalog ürünleri genellikle tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak satışa sunulur. Ancak kimi zaman depo sevkiyatlarında yaşanan sorunlar sebebiyle gecikmeler yaşanabiliyor. Bu sebeple eğer bir mağazada bulamadığınız ürün olur ise diğer mağazalara bakmaktan çekinmeyin. Özellikle dik duran süpürge, fırın ve ankastre cam set ürünlerini mutlaka satın almayı düşünmelisiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR