Bim 5 Mayıs Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Bim Haftanın İndirimli Ürünleri Belli Oldu

Bim Marketler Zinciri 5 Mayıs 2020 Aktüel Ürünler kataloğunu yayınladı! Bim 5 Mayıs Aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Her hafta başında olduğu gibi yeni hafta için de birbirinden kaliteli ve çok sayıda ürünü uygun fiyatlarla satışa sunan Bim, 5 Mayıs Salı aktüel ürünler kataloğunu yayınladı.

Bim 5 Mayıs Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Bim Haftanın İndirimli Ürünleri Belli Oldu
Yayın Tarihi: 2.05.2020 14:22:00

Bim Marketler Zinciri 5 Mayıs 2020 Aktüel Ürünler kataloğunu yayınladı! Bim 5 Mayıs Aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Her hafta başında olduğu gibi yeni hafta için de birbirinden kaliteli ve çok sayıda ürünü uygun fiyatlarla satışa sunan Bim, 5 Mayıs Salı aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Her hafta Salı ve Cuma günleri aktüel ürünlerini yayınlayan Bim, 5 Mayıs Salı günü aktüel - indirimli ürünleriyle tüketicilere büyük fırsatlar sunuyor. Bim 5 Mayıs Aktüel ürünler kataloğunu haberimizin devamında inceleyebilir ve ucuza kaliteli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Bim 5 Mayıs Salı indirimli ürünleri haberimizin devamında sizlerle...

Bim 5 Mayıs Salı günü birbirinden kaliteli ve indirimli ürünleriyle tüketicilerin kalbini kazanmayı başarıyor! Her hafta Salı ve Cuma günleri için aktüel ürünler kataloğı yayınlayan Bim Marketler, 5 Mayıs Salı günü için de aktüel ürünler kataloğunu yayınladı! Bim 5 Mayıs Salı Aktüel ürünler kataloğu yayında!

Bim haftanın indirimli ürünleri de aktüel ürünler kataloğu ile birlikte açığa çıkmış oldu. Bim de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? Özellikle ev hanımları ve tüketiciler, Bim market raflarında sınırlı sayıda yer alacak orjinal, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin peşine düşüyor. Bim 5 Mayıs Salı günü, 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde sokağa çıkma yasağının kalkmasının 2. gününde uygun ve ekonomik fırsatlarıyla göz dolduruyor. Bim 5 Mayıs Salı Aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var? 







BİM 5 MAYIS SALI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU!


Bim 5 Mayıs Salı Aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Temizlik malzemelerinden makyaj malzemelerine ve kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok ürün, Bim 5 Mayıs Salı aktüel ürünler kataloğunda yer alıyor.

Bim 5 Mayıs Salı aktüel ürünler kataloğunda; Makyaj Aynalı taşınabilir şarj aleti 59,90 TL, Impulse kadın deodorant 13,90 TL, Kod8 sıvı sabun 8,50 TL, Sleepy makyaj temizleme mendili 9,95 TL, Işıl güzellik sabunu 3,45 TL, Sır Bio banyo/mutfak/çok amaçlı temizleyici 10,90 TL, New Well far paleti 17,90 TL, moira duş jeli 15,90 TL ve daha birçok üründe indirim fırsatları bulunuyor.

BİM 5 MAYIS İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ BELLİ OLDU

Bim 5 Mayıs Salı aktüel ürünleri yukarıda sayılanlarla da sınırlı değil! 5 Mayıs Salı günü BİM Market raflarında, Pretty by flormar Dipliner 8,95 TL, Ruj 8,95 TL, çıt çıt toka 5,95 TL, Epi tüy dökücü krem 6,95 TL, Protex katı sabun 7,95 TL, Loreal Paris'ten 3'ü 1 arada krem şampuan 16,90 TL, AKS Yüzey temizleyici 10,90 TL, baskılı çanta 14,90 TL, Eğimli ayak törpüsü 5,95 TL, Sır Tuvalet temizleyici jel 7,95 TL

Bim 5 Mayıs Salı Aktüel ürünler kataloğu mutfak alışverişi bakımından biraz vasat gözükse de temizlik alışverişine çıkacak hanımlar için bulunmaz fırsatlar Bim raflarında olacak! Bim 5 Mayıs salı indirimleri ürünlerini sınırlı sayıda olduğundan tükenmeden alabilirsiniz!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR