BİM Nedir? BİM'in Anlamı ve Açılımı Ne? Duyunca Gerçekten Çok Şaşıracaksınız

Türkiye'nin en çok tercih edilen market zincirlerinden olan BİM'in anlamını hiç merak ettiniz mi? İnternet üzerinde en çok aranan konular arasında yer alan BİM'in anlamı ve açılımını sizler için hazırladık.

BİM Nedir? BİM'in Anlamı ve Açılımı Ne? Duyunca Gerçekten Çok Şaşıracaksınız
Yayın Tarihi: 29.12.2019 23:16:00

Uygun fiyat ve kaliteli hizmet politikasıyla ufak ufak mahalle aralarında bakkal - migros market arasında bir tarzla hayatımıza giren BİM marketler kısa sürede Türkiye'de çok sevildi ve geniş bir ağa yayıldı.

Her zaman halkın yanında ucuz fiyat ve kaliteli hizmet politikasıyla satışlarına devam eden BİM'in adı her zaman merak konusu olmuştur.

Peki BİM'in açılımı nedir? Neden BİM ismi tercih edilmiştir? 

Zamanında bununla ilgili pek çok spekülasyon yapıldı. Özellikle sosyal medyada BİM'in anlamı ve BİM'in açılımıyla ilgili birçok farklı paylaşım yapıldı. Bunlardan bazılarına da büyük bir topluluk gerçekten inandı.


BİM'in Açılımı ve Anlamı için En Popüler İddia

BİM'in adının açılımı ve anlamı için sosyal medyada paylaşılan en popüler iddia Birleşik İslam Marketleri olarak atıldı. Birleşik İslam Marketleri'nin kısaltılması olarak BİM adının verildiği söylentisi birçok kesim tarafından kabul gördü. Oysa ki bu iddia tamamen asılsız ve gerçek dışı bir iddia olarak kaldı.

İşte BİM'in Gerçek Anlamı ve BİM'in Açılımı

1995 yılında ilk adımını atan ve amacı her zaman kaliteli ürünü uygun fiyata sunmak olan BİM'in gerçek açılımı Birleşik Marketler A.Ş.'dir. Türkiye'de yaklaşık 5 bine yakın mağazı vardır. Sadece yurtiçinde değil, yurt dışında da ülkemizi başarıyla temsil eden markalarımızdan biri olan BİM Fas ve Mısır gibi ülkelerde de en çok tercih edilen marketlerin başında geliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR