Bir Aile Hikayesi Şakir neden öldü? Ali Seçkiner Alıcı diziden neden ayrıldı

Fox TV'nin yeni sezonda reytingleri düşen cumartesi dizisi Bir Aile Hikayesi bu akşam 17. bölümüyle ekranlara gelecek. Yine duygu yüklü bir bölümle ekranlara gelecek dizide Mahur 2. kez babasını yitirmenin acısını yaşayacak çünkü Şakir ölecek. Peki Bir Aile Hikayesi Şakir neden öldü?

Bir Aile Hikayesi Şakir neden öldü? Ali Seçkiner Alıcı diziden neden ayrıldı
Yayın Tarihi: 12.10.2019 11:50:00

Bir Aile Hikayesi Şakir neden öldü? Ali Seçkiner Alıcı diziden neden ayrıldı? her yerde aranmaya başladı. Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve sıcacık hikayesiyle çok sevilen Bir Aile Hikayesi bu akşam 17. bölümüyle ekranlara gelecek. Oldukça duygusal anlar yaşanacak yeni bölümde Şakir hastalığına yenik düşecek. Peki Şakir Bir Aile Hikayesi'ne geri dönecek mi? İşte detaylar...

Geçtiğimiz bölümde oğlu Mahur'la vakit geçirmek istediğini hatta onunla Kars'a gitmek istediğini söyleyen Şakir, Mahur da bunu isteyince çok mutlu oldu. Birlikte keyfili vakit geçiren baba oğul kaybettikleri yılları toparlamaya çalıştı. Bu bölümde de Kars'a giden Şakir ve Mahur ne yazık ki birlikte dönemeyecek. Çünkü oğlunun içindeki yarayı kapatan Şakir, memleketinde hayata gözlerini yumacak. 



BİR AİLE HİKAYESİ ŞAKİR NİYE ÖLDÜ?


Bir Aile Hikayesi'nin mahcup adamı Şakir, bildiğiniz gibi Mahur onu bulduğunda kanserdi. Zaten hastalığının son evresinde olan Şakir tedavi şansının kalmadığını bildiği için son zamanlarını oğlu ve torunlarıyla geçirdi. Yani Şakir kanser olduğu için öldü.



BİR AİLE HİKAYESİ ALİ SEÇKİNER ALICI NİÇİN AYRILDI?

Dizide Şakir'e başarılı oyuncu Ali Seçkiner Alıcı hayat veriyordu. E senaryo gereği 17. bölümde Şakir ölünce, usta oyuncu da diziden ayrıldı.

Tabi bazı izleyiciler Şakir diziye geri dönecek mi diye merak ediyor ama Şakir ölerek diziden ayrılacağı için böyle bir durum çok da mümkün görünmüyor. Ancak geçmişe dönük sahnelerle Şakir'i ilerleyen bölümlerde görebiliriz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR