Bir Aile Hikayesi'nin 4. tanıtımı yayınlandı! İrem Sak herkesi şaşırtacak

Fox TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'nin 4. tanıtımı yayınlandı. Acısıyla tatlısıyla farklı hikayelerin ele alındığı Bir Aile Hikayesi için şimdiden heyecan dorukta. İrem Sak'ın ilk kez göründüğü Bir Aile Hikayesi 4. tanıtım izleyenleri oldukça meraklandırdı. İşte detaylar...

Bir Aile Hikayesi'nin 4. tanıtımı yayınlandı! İrem Sak herkesi şaşırtacak
Yayın Tarihi: 27.02.2019 16:04:00

Yapımcılığını MedYapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Bir Aile Hikayesi'nin 4. tanıtımı yayınlandı.

Amerika’nın çok sevilen drama serisi "This Is Us"dan uyarlanan Bir Aile Hikayesi farklı hikayesi ve oyuncularıyla sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından biri olmaya hazırlanıyor.

Yayınlanan her tanıtımıyla oldukça dikkat çeken Bir Aile Hikayesi şimdiden heyecanla bekleniyor. Bir Aile Hikayesi 4. tanıtımını çok beğenen izleyenler, dizideki hikaye için iyice meraklandı. 

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaştığı Bir Aile Hikayesi'nin 4. tanıtımında dikkat çekici detaylar vardı.




Çekimleri tüm hızıyla devam eden Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda ayrıca; İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Bir Aile Hikayesi 4. tanıtımda İrem Sak'ı ilk kez gören izleyiciler bir hayli heyecanlandı. İrem Sak'ın çok hoş gözüktüğünü dile getiren izleyiciler, Mahur karakterine hayat veren Olgun Toker'le İrem Sak'ı şimdiden yakıştırdı.

Bir Aile Hikayesi, ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 4. tanıtım:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR