Bir Bankadan Daha 60000 TL Kredi Başvurusu! Düşük Kredi Notu Olsa bile

Şekerbank’tan 60.000 TL kredi başvurusu kampanyası başladı. Banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen bu bankadan 60.000 TL kredi kullanabilirler. Şekerbank 60.000 TL kredi için başvuru nasıl yapılır, şartlar nelerdir, bunlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Bir Bankadan Daha 60000 TL Kredi Başvurusu! Düşük Kredi Notu Olsa bile
Yayın Tarihi: 21.06.2020 23:14:00

Şekerbank’tan 60.000 TL kredi başvurusu kampanyası başladı. Banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen bu bankadan 60.000 TL kredi kullanabilirler. Şekerbank 60.000 TL kredi için başvuru nasıl yapılır, şartlar nelerdir, bunlar hakkında bilgiler vereceğiz.
Şekerbank son zamanlarda müşterilerin kredi başvurusu yaptığı bankaların başında gelmektedir. Banka ihtiyaç kredisi dahil borç kapatma kredisi, tatil kredisi, konut kredisi, emekli kredisi gibi birçok müşteriye destek vermektedir. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde ülkemizdeki bankaların yaptıkları kampanyalardan sonra Şekerbank’ta bir kampanya başlatmıştır. Sizde bu bankadan 60.000 TL’ye kadar anında kredi başvurusu yapabilir, tüm ihtiyaçlarınız için kredi kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere bu kredi hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Şekerbank Kredi Başvurusu Şartları Nelerdir?

Her bankada olduğu gibi Şekerbank üzerinden de kredi alacağınız zaman bazı politikalara uygun olmanız gerekmektir. Şekerbank kredi başvurusu yapacak olan müşteriler gelir belgesi düzgün olması durumunda, kredi notu 1100 ve üzerinde olması durumunda bu kredileri kullanabilirler. Bankalardan sürekli gecikmeli ödemeler yapıyorsanız veya icralık gibi sıkıntılı durumlarınız varsa banka 60.000 TL için sizlere onay vermeyecektir. Kredi kullanacak olan kişilerden emekli olanlar ise bu krediyi kullanmaları için emekli maaşını bu bankaya taşımaları gerekmektedir.

Şekerbank 60.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Banka internet sitesi ve SMS sistemi ile de kredi başvurusu almaktadır. Yalnız bu kredilerde düşük limitli değerlendirmeler yapılıyor. 60.000 TL kredi başvurusu yapacaksanız sadece banka şubelerinden işlem yapmanız gerekmektedir. Size en yakın banka şubesine giderek evraklarınız ile başvuru yaptığınızda değerlendirme hemen yapılacaktır. Kredi onayı alırsanız da kredinizi aynı gün içinde kullandıracaklardır. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler banka şubelerine giderken kimlikleri ile birlikte ayrıca gelir belgesi ve istenmesi durumunda ikametgah belgesini de götürmesi gerekmektedir. Kredi başvurunuz şube onayında kalmazsa banka genel müdürlük onayı ile birlikte 1-2 gün içinde size kredi sonucunu verecektir.

Şekerbank 60.000 TL Borç Kapatma Kredisi

Şekerbank ihtiyaç kredisi haricinde ayrıca 60.000 TL’ye kadar müşterilerine borç kapatma kredisi de vermektedir. Bu kredilerde de banka şubesinden işlem yapacaksınız. Borç kapatma kredisi başvurusu yaptığınızda banka diğer tüm kredi kartı, KMH borcu ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı bir araya toplayacak ve bu şekilde sizlere kredi verecektir. Bu kredilerde banka tüm borçlarınızı hesaplar ve borcunuza göre sizlere kredi verir. Elinize para kalmayacaktır. Emekli olup, bankadan borcu olduğu için kredi alamayanlarda maaş bankasındaki borçlarını bu kredi ile kapatabilmektedirler. 60 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda Şekerbank üzerinden verilen ve 60.000 TL civarında ihtiyacı olan müşterilerin kredi alma şartları hakkında bilgiler verdik. Eğer sizin de kredi ihtiyacınız varsa, banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda Şekerbank tam aradığınız banka olabilir. Size en yakın banka şubesine giderek diğer tüm kredi kampanyaları hakkında bilgi alabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR