Bir kredi haberi daha: TC Kimlik rakamlarına göre 10-50 bin TL arası ödeniyor

TC kimlik üzerinden başvuru yaparak, bankaya uygun olan kişilere Akbank üzerinden 10 bin ve 50 bin TL arasında ödeme verilmektedir. Nakit kredi alacaklara müjdeler geldi...

Bir kredi haberi daha: TC Kimlik rakamlarına göre 10-50 bin TL arası ödeniyor
Yayın Tarihi: 28.07.2023 18:56:00

Akbank 10 bin TL ve 50 bin TL arasında nakit ödeme vereceğini açıkladı. Banka kredi haberi ile sosyal medyada gündem oldu. Banka müşterisi olan ve kredi kullanmak isteyen herkes, AKBANK üzerinden başvuru yaparak hemen sonuç alacağı bir kampanya açıkladı. Nakit kredi alacak kişilere banka hemen sonuç verirken, 50 bin TL onay aldığınızda en fazla 36 ay vadeye kadar kredi ödeme tablosu imkanı sağlamaktadır. 

Akbank kredi kampanyası...

Akbank yaptığı bu kredi kampanyasında 18 yaş üzerinde olan kişilere destek vermektedir. Nakit kredi kullanmak için başvurunuzu bu bankadan yaparsanız hemen işlem yapabileceğiniz bir uygulama mevcuttur. Akbank Direkt uygulaması ile birlikte kredi notu uygun olan kişiler başvuru yapar yapmaz onay alırsa hemen işlemleri tamamlayıp, ONAY alan krediyi kendi hesabına yatırabileceklerdir. 

Akbank nakit kredi kullanacak olan kişiler Akbank direkt uygulaması haricinde ayrıca bankanın müşterisi olması durumunda Akbank müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25 numarasını arayarak kredi ve kredi kartı için başvuru yapabileceklerdir.

SMS ile şansınız var...

Akbank kredi kullanmak isteyenlere ayrıca SMS ile kredi imkanı da sağlıyor. Kredi yazıp boşluk atın, TC kimlik numaranızı 4425 numarasına mesaj atarsanız hemen kredi işlemleri belli olmaktadır. TC kimlik numarası üzerinden başvurusunu yapacak olan kişilere SMS ile kredi imkanı da sağlanacaktır. TC kimlik numarası üzerinden başvuru yaparak kredi alacak kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. SMS ile onay alan kişiler en yakın Akbank şubesine giderek kredi alabilirler. 

Akbank sigortalı olarak çalışan ve emekli olan kişilere bireysel olarak bu kredileri vermektedir. Nakit kredi alacak kişilere banka 3 ay ertelemeli işlem yaparak, kredi ödemelerinde de kolaylık sağlamaktadır. Akbank şubelerine giderek kredi başvurusu yapmak istiyorsanız banka şubelerine giderken bankanın sizden istediği Kimlik ve Gelir Belgesi evraklarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Bu şekilde hızlı bir başvuru yapar ve onay alırsanız da hemen kullanıma geçersiniz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR