Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir'in kırdığı pot herkesi şoke etti

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 5. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün en şaşırtan sahnesi ise Cihan'ın hastalığını öğrendiği andı.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde Mahir'in kırdığı pot herkesi şoke etti
Yayın Tarihi: 5.11.2018 09:58:00

Beyincik dejenarasyonu hastalığının pençesinde olan Cihan ailesinin söylesek mi söylemesek mi diye düşündüğü sırada, hastalığını beklenmeyen bir şekilde öğrendi.

Ali, Cihan'ın hastalığını öğrenince onunla ilişkisini bitirmeye karar verdi. Cihan bütün gece onu aradı ama telefonu kapalıydı. Ertesi gün okulda Ali’yi gören Cihan yanına gidip ayrılmalarının nedenini sordu. O sırada Ali’nin telefonu çaldı. Fakat o anda Cihan aradığında telefona ulaşılamadı; çünkü Ali onu engellemişti.

Bu olaya çok şaşıran Cihan ise Ali ayrılmak isteyince oradan ağlayarak uzaklaştı. Mahir olanları öğrenir öğrenmez Ali'ye hesap sormaya gitti. Cihan’ın hastalığını bilen Ali’nin bu gerçeği söylediğini düşünen Mahir, koşarak Cihan’ın yanına gitti ve kimsenin beklemediği bir şey yaptı.

Onun hastalığını öğrendiği için bu kadar yıkıldığını düşünen Mahir, “Kimse bilmiyor bu beyincik dejenerasyonunun hangi hızla ilerlediğini. O yüzden koyverme kendini ne olur” diye Cihan'ı teselli etti.




Bir anda neye uğradığını şaşıran Cihan, “Ne dedin sen? Benim hastalığım beyincik dejenerasyonu mu?” diye sordu. Mahir o anda pot kırdığını anladı fakat artık çok geçti.

İzleyiciler ise büyük şokla izledikleri bu sahne için, sosyal medyada birçok yorum yaptı. Cihan'ın hastalığını öğrenmesine mutlu olan izleyiciler, Mahir'e bu yükün yüklenmesini pekdoğru bulmadılar.

İzleyiciler bu gelişme için; "Cihan, hastalığını ailesinden öğrensin isterdim!", "Mahir çok üzülecek şimdi kendi demiş oldu Cihan’a!", "Adamın vicdanına yüklediğiniz yüke bak şimdi!", "Bir şekilde öğrenmesi gerekiyordu ama bu şekilde mi bilemiyorum!" gibi yorumlar yaptılar.

Hastalığını öğrenen Cihan'ın neler yaşayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR