Bir Litre Gözyaşı herkes şokta Cihan'a ne oldu da hastaneye kaldırıldı

Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 7. bölüm fragmanı, izleyenleri şaşırttı. Bugüne kadar Cihan'ın yanında olan Mahir büyük bir itirafta bulunuyor.

Bir Litre Gözyaşı herkes şokta Cihan'a ne oldu da hastaneye kaldırıldı
Yayın Tarihi: 15.11.2018 14:57:00

Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin’in paylaştığı dizide Cihan hastaneye kaldırılıyor. Mahir, Cihan uyurken ona aşkını itiraf ediyor.

Mahir, “Hep yanında olmak istiyorum, elini tutmak, sana güç vermek, gözlerine bakmak, bir ömür yanında olmak istiyorum. Ben seninle dünyaya meydan okumak istiyorum. Ben seni çok seviyorum” sözleriyle herkesi çok şaşırttı.



Fakat bu anlarda davetsiz bir misafir de kapıdaydı. Ali Mahir'in söylediği her şeyi kelimesi kelimesine duydu. Hal böyle olunca herkes Ali'nin duyduklarından sonra ne yapacağını merak etti.


Öte yandan dizinin yayınlanan son bölüm finalinde Ali, okulun bahçesinde Cihan’a romantik bir evlilik teklifi yapmış ve bölüm o sahneyle final yapmıştı.

Fakat Cihan'a ne oldu da böyle hastanede izleyiciler en çok bunu merak ediyor aslında...

"Cihan neden hastaneye kaldırıldı?" sorusunun cevabını 18 Kasım Pazar akşamı ekranlara gelecek 7. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR