Bir Litre Gözyaşı izleyicilerinin sabrı taştı!

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Figen'in, Cihan'ın hastalığını bir türlü söylememesine ise tepki yağdı.

Bir Litre Gözyaşı izleyicilerinin sabrı taştı!
Yayın Tarihi: 22.10.2018 13:25:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı Bir Litre Gözyaşı, Pazar akşamları ekranlara geliyor. Kore uyarlaması olan dizi acıklı hikayesiyle çok beğeniliyor.

Fakat dün akşam ekranlara gelen 3. bölümde olanlar ise izleyenleri çok kızdırdı. Okul gezisinde düşen ve yaralanan Cihan herkesi bir hayli korkuttu. Bu olayla birlikte Figen ve Muzaffer de kızlarının sürekli yanında olamayacaklarını farketti ve Cihan'a hastalığını söylemeye karar verdiler. Tam bu sırada ortaya çıkan bir gelişme, buna en azından şimdilik engel oldu.

Dizinin final sahnesinde Figen tam Cihan'a her şeyi anlatacakken, Figen'in üvey babası Selim buna engel olmaya çalıştı. Cihan’ı ziyarete gelen Selim, Figen’in babası Cevdet’in de Cihan gibi beyincik dejenerasyonu olduğu ve Cihan’a da ondan geçtiğini Figen'e itiraf etti. 




Figen ise Cihan'ın durumunun riskli olduğunu ve söyleyeceklerini söylerken, Selim hayır söylemeyin diyerek engel olmaya çalışıyordu.

En sonunda Selim, Figen’in babası Cevdet’in hastalığına daha fazla dayanamayıp, o hastalıkla yaşayamayacağına karar verip intihar ettiğini açıkladı. Cihan’ın da benzer bir tavır sergileyip intihar edebileceği mantığıyla Selim’in hareket etmesi ve Cihan’a bu hastalığın söylenmeme ihtimali, diziyi takip edenleri kızdırdı.

Cihan'ın bunu öğrenmesi gerektiğini söyleyen izleyiciler; "Cihan'a artık biz söyleyeceğiz!", "Söyleyin be şu kıza!", "Ama böyle bir şey saklanmaz ki!", "Eğer söylenmezse bu iş kabak tadı verir insanlar soğur!" gibi sözlerle tepkilerini dile getirdiler.

Öğrendiği acı gerçekle ne yapacağını bilemeyen Figen'in kızına gerçekleri söyleyip söylemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR