Bir Litre Gözyaşı'nda Ali'ye tepki yağdı izleyiciler Mahir'i destekliyor

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi. Cihan'ı geçen hafta terk eden Ali ise izleyenleri çok kızdırdı.

Bir Litre Gözyaşı'nda Ali'ye tepki yağdı izleyiciler Mahir'i destekliyor
Yayın Tarihi: 12.11.2018 16:02:00

Geçtiğimiz hafta Cihan'ın hasta olduğunu öğrenen Ali apar topar Cihan'ı terk etmiş ve ondan uzak durmaya başlamıştı. Çok üzülen Cihan'ı teselli eden Mahir ise pot kırmış ve Cihan'a hastalığını söylemişti. 

Hayatı öğrendiği gerçekle değişen Cihan ise kendine yapılacak 100 şey listesi yapıp günlerini Mahir'le geçirmeye başlamıştı.

Cihan mutlu olsun diye her şeyi yapan Mahir ise listedeki evlilik isteğini gerçekleştirmek için dünkü bölümde Cihan'a oyunla karışık tatlı bir evlenme teklif etti. Bu sürprizle çok mutlu olan Cihan ise evlenme teklifini kabul etti ve peri masalı gibi sahneler ekranlara geldi.




Fakat Ali'den gelen hamle en azından izleyiciler için bu büyüyü bozdu. Çünkü Cihan hasta diye ondan kaçan Ali, Cihan'la Mahir'in yakınlaşmasını çok kıskandı ve Cihan'a evlenme teklif etti.

Ali'nin bu hamlesine köpüren izleyiciler ise Ali karakterini adeta yerin dibine soktu. Mahir'in Cihan için doğru adam olduğunu düşünen izleyiciler bu sahnelere kayıtsız kalamadı.

"Ali sen ne kötü bir çocuksun!", "Ali sadece hırs yaptı!", "Cihan kanma bu oyunlara!", "Ali'nin ki gerçek sevgi değil ki!", "Yazıklar olsun sana Ali!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Mahir'in tarafını tutuyor.

Şaşıran Cihan Ali'ye ne cevap verecek, bunu öğrenen Mahir ne yapacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR