Bir Litre Gözyaşı'nda dram yeni başlıyor Cihan'ın hastalığı iyice kendini göstermeye başladı

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı 11. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümünde Cihan'a öyle bir şey oldu ki izleyen herkesin içi parçalandı. Peki Cihan'a ne oldu? İşte detaylar...

Bir Litre Gözyaşı'nda dram yeni başlıyor Cihan'ın hastalığı iyice kendini göstermeye başladı
Yayın Tarihi: 17.12.2018 12:06:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin ve Sanem Çelik'in paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi.

Beyincik dejenarasyonu hastası olan Cihan'ın hastalığının iyice ilerlediğini gördüğümüz Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümü herkesin içini parçaladı.

Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümünde Cihan ilk olarak Mahir ile birlikte geçirdikleri kazadan sonra hastanede annesinin uzattığı bardağı tutamayınca büyük bir şok yaşadı.

Bu şoku atlatıp normal bir şekilde hayatına devam eden Cihan, girdiği sınavda soruları bildiği halde yanıtlayamadı çünkü kalemi tutamadı. İşte Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümünde yaşanan bu anlar izleyenleri darma dağın etti.




Sınavda yaşadığı şoktan sonra bahçede sinir krizine giren Cihan’ı sakinleştirmek yine Mahir’e düştü.

Yerde oturan ve ağlayan Cihan'ı gören Mahir, ona bu tür atakların olabileceğini, sakin olması gerektiğini söyledi.

Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümünde yaşanan bu anlara çok üzülen izleyiciler ise Cihan'ın bu hallerine hiç dayanamıyor.

Cihan'ın çok genç olduğunu söyleyen izleyiciler, onun hastalığının iyice ilerleyeceğinin ve belirtilerinin daha da belirgin olacağının farkında...

Bir Litre Gözyaşı'nın 11. bölümünde yaşananlardan anlaşılıyor ki gelecek bölümlerde Cihan'ın hastalığı izleyenleri daha da büyük drama ortak edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR