Bir Litre Gözyaşı'nda Mahir'in tavırları herkesi heyecanlandırdı!

Kanal D'nin yeni başlayan iddialı dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 3. bölüm fragmanı herkesi mest etti. Pazar akşamları ekranlara gelen dizi reytinglerde istenileni bir türlü yakalayamadı.

Bir Litre Gözyaşı'nda Mahir'in tavırları herkesi heyecanlandırdı!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 12:18:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizi Pazar akşamları ekranlara geliyor.

Kore uyarlaması olan dizi gerçek bir öyküyü ele alıyor. 18 yaşında beyincik dejenerasyonu adlı amansız bir hastalığa yakalanan Cihan'ın hikayesini anlatan dizi izleyicileri çok etkiliyor. 

3. bölüm fragmanında da okul arkadaşlarıyla geziye giden Cihan ve arkadaşları, oldukça eğlenceli anlar yaşıyordu. Ta ki o elim kazaya kadar. Dağda yürüyüş yapan ekip, dar bir yerden geçerken Cihan uçurumdan düştü.


Bu sahnelerle şok olan izleyiciler ise fragmanda esas Mahir'e takıldı. Başından beri Cihan'la Mahir'in birlikte olmasını isteyen izleyiciler, Mahir'in onunla ilgilenmesinden adeta mest oldu.

İkilinin bir an evvel yakınlaşmasını isteyen izleyiciler ise fragmanı görünce çok bir hayli heyecanlandı.

"Mahir'e bak sen!", "Mahir hoşlanıyor Cihan'dan!", "Kıskandı Mahir!", "Ay beklediğim aşk geliyor!", "Ah be Mahir'im!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu aşkı dört gözle bekliyor.

Neler olacağını, Cihan'ın sağlık durumunun nasıl olacağını; Mahir'in duygularının nasıl şekilleneceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR