Bir Litre Gözyaşı'nda Miray Daner öyle bir oynadı ki izleyiciler mahvoldu

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Hastalığını bildiğini ailesine açıklayan Cihan'ın o hali ekran başındakileri bitirdi.

Bir Litre Gözyaşı'nda Miray Daner öyle bir oynadı ki izleyiciler mahvoldu
Yayın Tarihi: 19.11.2018 13:28:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı Bir Litre Gözyaşı pazar akşamları ekranlara geliyor.

Kore uyarlaması olan dizi istediği reytingleri bir türlü elde edemese de sosyal medyada çok konuşuluyor. 

Beyincik dejanarasyonu hastalığına yakalanan 18 yaşında gencecik bir kız olan Cihan'ın yaşadıklarını anlatan dizide her bölüm gözyaşları sel oluyor.

Dün akşam da 7. bölümüyle ekranlara gelen dizide yine duygusal anlar yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda tesadüf eseri hastalığını öğrenen Cihan adeta yıkılmıştı. Ama bunu ailesinden değil Mahir'den öğrenmişti. 

Bunu ailesinden saklamayı düşünen Cihan'ın bu zamanlarda en büyük destekçisi Mahir oldu. Bu duruma çok memnun olan izleyiciler ise, Cihan'ın ailesine her şeyi bildiğini söylemesi gerektiğini düşünüyodu.




Tam da istedikleri gibi oldu çünkü dünkü bölümde Cihan hastalığı konusunda annesiyle de babasıyla da yüzleşti.

Onlara hasta olduğunu, neler yaşayacağını bildiğini söyleyen Cihan; "Bu hayatta benim de payıma düşen buymuş işte" sözüyle ekran başındaki izleyenleri mahvetti.

Miray Daner'in oyunculuğunu konuşturduğu bu sahneye sosyal medyadan da yorum yağdı.

İzleyicilerin övgüler sıraladığı Miray Daner, Cihan'ın bu sahnesinde adeta devleşti.

İlerleyen bölümlerde neler olacağını, Cihan ve ailesinin beyincik dejenarasyonuyla nasıl mücadele edeceklerini hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR