Bir Litre Gözyaşı'nda şoke eden ayrılık! Hangi oyuncu diziden ayrıldı

Kanal D'nin bu yıl başlayan ve Pazar akşamları ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Peki hangi oyuncu diziden ayrıldı? İşte ayrıntılar...

Bir Litre Gözyaşı'nda şoke eden ayrılık! Hangi oyuncu diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 7.01.2019 12:18:00

Kanal D'nin pazar akşamları seyirciyle buluşan Bir Litre Gözyaşı dizisi, 13. bölümünün ardından sezon arası vermiş ve çekimlerine ara verilmişti. 

Ocak ayındaki düşük reklam gelirleri nedeniyle özel kanalların dizilerle ilgili verdikleri 3 haftalık mola bittiğinde Bir Litre Gözyaşı da seyirciyle buluşmaya devam edecek.


Başrollerini Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı, Kore uyarlaması...

Ancak Medyapım ve MF Yapım imzalı projenin ekran yolculuğuna gençlik dizisi konseptiyle devam edeceği ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Sanem Çelik'in de 13. bölüm itibariyle Bir Litre Gözyaşı dizisine veda ettiği öğrenildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldıktan sonra Kanal D'deki Bir Litre Gözyaşı projesine başlayan Sanem Çelik, beyincik dejenarasyonu hastalığıyla mücadele eden Cihan karakterinin annesi Figen karakterine hayat veriyordu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR