Bir Litre Gözyaşı'nın Cihan'ı öyle bir ters köşe yaptı ki herkes şaştı kaldı

Kanal D'nin çok sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta Ali'nin evlenme teklifini kabul eden Cihan fikir değiştirdi.

Bir Litre Gözyaşı'nın Cihan'ı öyle bir ters köşe yaptı ki herkes şaştı kaldı
Yayın Tarihi: 26.11.2018 13:04:00

Başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin'in paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta Ali kendi isteğiyle ayrıldığı Cihan'a evlenme teklif etmiş, Cihan da kabul etmişti.

Dünkü bölümde de isteme sırasında aileler tanıştı ve Cihan'a kararı soruldu. Fakat Cihan verdiği "Hayır" cevabıyla herkesi çok şaşırttı. Ali'nin de şok olduğu bu cevap en çok Muzo'yu sevindirdi.

Cihan'ın şaka yaptığını zanneden Ali, olayın ciddiyeti pek kavrayamasa da Cihan çok kararlıydı. Ali’nin babası yaşanan bu duruma çok sinirlenip Cihan’a kızmaya başladı ve çekip gittiler.



İşin gerçeği ise o anda ortaya çıktı. Cihan gayet heyecanlı bir şekilde kahveleri yaparken, gelen mesaj buna neden olmuştu. Selin ile bir kaçamak yapan Ali’nin fotoğrafı, bir şekilde Cihan’a ulaştı. O anda yanlış bir karar verdiğini düşünen Cihan bu yüzden hayır demişti.


Fakat bu karara en az Muzo kadar izleyiciler de sevindi. Çünkü izleyenler Cihan için doğru adamın Mahir olduğunu düşünüyor.

Ali olayı anlayınca Selin’e hesap sordu ama o inkar edince Mahir’i suçlamaya başladı. Mahir, durumu Ali’den öğrenince Selin’le ilişki yaşayıp bir de Cihan’la evlenmeye çalışan Ali’ye ters tepki verdi.



Hal böyle olunca Mahir'le Cihan da yakınlaşmaya başladı. Yaşananlarla Cihan Mahir konusunda iyice ümitlenen izleyiciler ikilinin bir an önce sevgili olmasını istiyor.

Neler olacağını, genç çiftin karşısına engel çıkıp çıkmayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR