Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanı izle! Yılmaz Demir çekişmesi bitmek bilmiyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanı herkesi şaşkına çevirdi. Yılmaz'ın hapishaneden çıkmasıyla başlayan ve asla bitmek bilmeyen Demir Yılmaz çekişmesi tam gaz devam ediyor. Fakat Demir bu kez çok kararlı...

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanı izle! Yılmaz Demir çekişmesi bitmek bilmiyor
Yayın Tarihi: 13.12.2018 14:13:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta bomba patlayan depoda Fekeli ve Yılmaz’ın ölüp ölmedikleri merak edilirken, Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanı herkesi çok şaşırttı.

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanında Hünkar'a gelen sürpriz ziyaretçinin Fekeli olduğunu düşünen izleyiciler, ikili arasındaki gizemin çözülüceğini dile getirirken esas olay fragmanın devamındaydı.



Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanında Demir bir arabanın önünü kesiyor ve takdir edersiniz ki bu araba Yılmaz'ın... Ama arabada yan koltukta Züleyha oturuyor.


Demir, arabadan inip gördüğü kişiye silah çekiyor, karşısındaki kişi de silahını çekiyor ve Züleyha ikisine korkuyla bakakalıyor. Demir’in “Ya senin ölün çıkacak ya benim!” sözleri karşısında Züleyha donup kalıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm 2. fragmanında görülen bu sahne Demir ve Yılmaz arasındaki son düello mu olacak? Çok merak ediliyor.

İşte 14. bölüm 2. fragman:



Bir Zamanlar Çukurova nefes kesen 14. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de ATV'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR