Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Herkes tek bir şeyi merak ediyor: Yılmaz ve Fekeli yaşıyor mu?

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Cengaver ve Demir'in yaptığı planla bomba olan inşaata giren Yılmaz ve Fekeli'nin akıbetini herkes çok merak ediyor. Peki Yılmaz ve Fekeli öldü mü? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Herkes tek bir şeyi merak ediyor: Yılmaz ve Fekeli yaşıyor mu?
Yayın Tarihi: 11.12.2018 14:29:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dorukta...

Geçtiğimiz hafta arkadaşı cengaverle yeni bir plan yapan Demir, Cengaver'le gittiği eğlencede onunla kavga etti ve ikilinin küstüğü dedikodusu tüm Çukurova'ya yayıldı.

Bunu fırsat bilen Yılmaz ise Cengaver'in yanına gitti. Ona bir teklifi olduğunu söyleyen Yılmaz, Cengaver'i ikna ettiğini düşündü ve onunla buluşmak için sözleşti.

Fakat buluşacakları yere bomba koyan Cengaver, Demir'le birlikte Fekeli ve Yılmaz'ın oraya gelmesini bekledi. Yılmaz ve Fekeli içeri girdikten sonra da bomba patladı. 13. bölüm böyle bitti.

Heyecanlanan izleyiciler ise Bir Zamanlar Çukurova'nın 14. bölüm fragmanını beklemeye başladılar ve bu bekleyiş dün akşam 14. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla son buldu.




Yaşananlar nedeniyle herkes Yılmaz ve Fekeli'nin akıbetini merak etmeye başladı. Ancak yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 14. bölüm fragmanında da izleyiciler bu soruya bir yanıt bulamadı.

Fakat Yılmaz ve Züleyha katıldıkları davette mutlu mesut dans ederken, içeri biri girdi fakat 14. bölüm fragmanında bu kişinin kim olduğunu göremedik. Fakat izleyiciler bu kişinin Yılmaz olduğunu tahmin ediyor.

Neler olacağını, Yılmaz ve Fekeli'nin akıbetini Perşembe akşamı ekranlara gelecek 14. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 14. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR