Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı izle! İntikam savaşı iyice alevleniyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.3 haftadır ekranlara gelmeyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 24 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam ekranlarda olacak. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı izle! İntikam savaşı iyice alevleniyor
Yayın Tarihi: 24.01.2019 09:56:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi ve 3 haftadır ekranlara gelmiyordu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon arası nihayet bitti. Hal böyle olunca Bir Zamanlar Çukurova dizisinin fragmanları da peş peşe yayınlandı.

Dün de Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı​nda Demir'in Yılmaz'a olan hırsı bir türlü bitmezken, bunu eyleme de döküyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı​nda Yılmaz'ın pamuklarını ıslattıran Demir, onu büyük zarara uğrattı.

Öte yandan Yılmaz da Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı​nda boş durmamış gibi gözüküyor, Demir'e çok sinirlenen Yılmaz Yaman çiftliğindeki atları salıverdi.




Fakat Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı​nın en çok üzüleni Büyük Hanım oldu. Atlarının gitmesiyle adeta yıkılan Hünkar Hanım, bunun hesabını Fekeli'den soracak gibi gözüküyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı​n yeniden bir araya gelen Hünkar ve Fekeli'nin neler konuşacağını herkes heyecanla bekliyor.

Bu sahnelerle Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm için bir hayli heyecanlanan izleyiciler yeni bölümü iple çekiyor...

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı yani bu akşam ATV ekranlarında olacak!

Videodan Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı izleyebilirsiniz...

İşte Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR