Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu

ATV'nin bomba dizisi Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 9.01.2019 23:46:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 16. bölümün ardından Bir Zamanlar Çukurova sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Züleyha'nın Demir ve Hünkar Hanım'a oynadığı oyunun ardından, Yılmaz'ın kermes hamlesiyle geçen 16. bölüm izleyenleri oldukça merakta bıraktı. Fakat Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'yı da etkiledi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Ne yazık ki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle  Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak Perşembe akşamı yani yarın akşam ATV ekranlarında olmayacak. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi. Dolayısıyla Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm yarın akşam yayınlanmayacak. Bir Zamanlar Çukurova 10 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR