Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu

ATV'nin bomba dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta 16. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 2.01.2019 00:05:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta 16. bölümüyle ekranlara geldi. Züleyha'nın Demir ve Hünkar Hanım'a oynadığı oyunun ardından, Yılmaz'ın kermes hamlesiyle geçen 16. bölüm sonrasında Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 

Aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Yılmaz'ın Züleyha'nın elleriyle işlediği yastığa rekor bir teklif vermesiyle biten Bir Zamanlar Çukurova 16. bölüm izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Çünkü Bir Zamanlar Çukurova 16. bölüm finalinde yastığı kimin aldığını öğrenemedik. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? 


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası tabi ki reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisini de etkiledi. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak var mı yok mu? Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Ne yazık ki henüz Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Haliyle Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak akşamı ATV ekranlarında olamayacak. Peki Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölümüyle ilgili henüz ATV'den de dizinin yapım şirketi Tims&B'den de bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm yarın akşam yayınlanmayacak. Bir Zamanlar Çukurova 3 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. Bu nedenle ATV yarın akşam Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm yerine Fantastik Dörtlü adlı yabancı sinema filmini yayınlayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR