Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Züleyha Yılmaz'a her şeyi anlatacak

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni yıl nedeniyle sezon arası veren Bir Zamanlar Çukurova 3 haftadır ekranlarda yoktu. Ancak hasret bitti. Bir Zamanlar Çukurova 17. bölümüyle 24 Ocak Perşembe günü ekranlara dönüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Züleyha Yılmaz'a her şeyi anlatacak
Yayın Tarihi: 22.01.2019 13:57:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 17. bölüm fragmanı yayınlandı. 

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova son olarak 16. bölümüyle ekranlara geldi ve 3 haftadır ekranlara gelmiyordu. Ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sezon arası nihayet bitti. Hal böyle olunca Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı da yayınlandı.



Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanında Yaman çiftliğinde açık arttırmanın öfkesi hala bitmezken Demir'in annesi Hünkar Hanım'a da tepkisi izleyenleri çok şaşırttı.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanındaki esas şok Züleyha'nın ağzından dökülen sözlerdi. Çünkü Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanında Züleyha, Yılmaz'a Adnan'ın onun oğlu olduğunu itiraf etti. Peki bu itiraf neleri değiştirecek hep birlikte izleyip göreceğiz...




Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanında Melike İpek Yalova da ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'da idealist doktor Müjgan rolüyle izleyenlerin karşısına çıkacak olan Melike İpek Yalova'nın performansı şimdiden heyecanla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanında Yılmaz'la Müjgan'ın karşılaşmasını da çok merak eden izleyiciler, Yılmaz'ın Müjgan'da aşkı bulup bulamayacağını heyecanla bekliyor.

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölümüyle 24 Ocak Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak!

İşte Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR