Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı izle! Demir'in hayatı tehlikede

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanında Demir toprak altında kaldı. Peki Demir ölecek mi? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı izle! Demir'in hayatı tehlikede
Yayın Tarihi: 30.01.2019 00:44:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Heyecan dolu yeni bir bölümle ekranlara gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı herkesi şoke etti. 

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanında Demir ve Züleyha bebekleriyle yol kenarındayken, toprak kayması yaşandı.

İşte hal böyle olunca Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanında, Demir toprakların altında kaldı. Peki Demir ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanın devamında eve yürüyerek giden Züleyha ise telaş içinde Demir'in toprak altında kaldığını söyledi. Peki Demir ölecek mi?




Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanında Fekeli'nin "Bu dünyada yere göğe sığdırılamayanların bir karış toprağa sığdığını anlasın." sözleri de kafaları iyice karıştırdı.

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanında Fekeli'nin bu sözleri Demir için söylediğini düşünen izleyiciler, Demir'in hayatı için endişe etmeye başladı. Peki Demir ölecek mi?

Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz ama Murat Ünalmış'ın canlandırdığı Demir karakteri ölürse Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncularından biri diziye veda edecek demektir.

Bir Zamanlar Çukurova 18. bölümüyle bu akşam ATV'de!

Videodan Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Bir Zamanlar Çukurova 18. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR