Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 20 Şubat 2020 ATV Müjgan'a Züleyha kazığı

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı. Bir Zamanlar Çukurova 20 Şubat yeni bölüm fragmanı çıktı mı? ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı neler olacak. Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı çıktı mı yayınlandı mı? BZÇ son bölüm neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 20 Şubat 2020 ATV Müjgan'a Züleyha kazığı
Yayın Tarihi: 13.02.2020 23:06:00

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı. Bir Zamanlar Çukurova 20 Şubat yeni bölüm fragmanı çıktı mı? ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı neler olacak. Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı çıktı mı yayınlandı mı? BZÇ son bölüm neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı neler olacak. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova 56. bölüm fragmanı neler olacak. 20 Şubat Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Müjgan Züleyha ve Yılmaz'ı yakalarken hayati başına yıkılıyor.
 
Ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova gerilim dolu anlara sahne oluyor. Heyecanın hiç azalmadığı Bir Zamanlar Çukurova son bölümü yayınlandı. Müjgan, Yılmaz ve Züleyha'nın fotoğraflarını Demir'e gösterecek mi? Züleyha, Yamanların Konağı'ndan kaçacak mı? İşte detaylar...
 
Bir Zamanlar Çukurova 2'inci sezon bölümleriyle ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizi, haftalık reyting oranları listesinde zirveye oynuyor. Yılmaz'ın Müjgan ile evlenmesiyle birlikte yepyeni bir dönem başlamıştır. Züleyha, Yılmaz'ın oğlu için kendisinden vazgeçmesine çok üzülmüştür. Lakin, elinden hiçbir şey gelmediği için Yamanların Konağı'nda kalmaya devam eder. Merakla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova son bölümü yayınlandı.


Müjgan ve Züleyha arasındaki kıskançlık savaşı büyüyerek herkesi içine çekmeye başlamıştır. Müjgan gözünü karartmıştır. Züleyha'nın hayatını zindana çevirmenin yollarını aramaya başlar. Ne olursa olsun Adnan'ın gerçek babasının Yılmaz olduğunun öğrenilmesini istememektedir. Züleyha'nın sırf kendisini kışkırtmak için söylediği sözleri kendi lehine çeviren Müjgan, onu iffetsizlikle suçlar. Yılmaz, Müjgan'ı artık tanıyamaz olmuştur. Onun Züleyha'ya duyduğu düşmanlıktan dolayı çok yorulur.

Gerekirse taşınmayı dahi düşünmeye başlar. Lakin, Müjgan'ın hiçbir yere gitme niyeti yoktur. Yılmaz'ı oğlu ile tehdit eden Müjgan, Yılmaz'ı suçlamaktan geri kalmaz. Demir'de yaşananlardan dolayı Züleyha'ya cephe alır. Ayrıca, Yılmaz'ın işlerine çomak sokmanın yollarını aramaya başlamıştır. Ercüment cinayetinin faali olan Yılmaz için tehlike çanları çalmaya başlar. Müjgan, Yılmaz ve Züleyha'nın gizlice buluştuğunu fotoğraf çekerek kanıtlar. Züleyha'nın insan içine çıkamayacak hale gelmesi içinde gazeteye göndermeye karar verir.

Hünkar, bu zorlu süreçte Züleyha'ya destek olur. Züleyha, Hünkar'ın samimiyetine inanmamayı tercih eder. Hünkar, Fekeli ile ayrıldıktan sonra çok değişmiştir. Geçmişte yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödemiştir. Şimdi artık daha iyi bir insan olmaya çalışmaktadır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR