Bir Zamanlar Çukurova dünkü bölüm finaliyle aklımızı aldı

ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 10 bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde öyle anlar yaşandı ki herkes şok oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dünkü bölüm finaliyle aklımızı aldı
Yayın Tarihi: 16.11.2018 09:30:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizinin 10. bölüm finalinde şoke eden anlar yaşandı.

Bölümün finalinde hem Hünkar hanım hem de Yılmaz vuruldu. Peki bu nasıl oldu:

Züleyha'nın Yılmaz'la görüşme planını öğrenen Demir, buna göz yumuyormuş gibi yaptı fakat sonra Züleyha'yı odaya kitledi ve Yılmaz'ı öldürmeye gitti.



Sonrasında Demir ile Yılmaz karşı karşıya geldi. Yılmaz el çabukluğu ile Demir’in elindeki silaha vurarak düşürdü ve yerden aldı. Daha sonra ise Fekeli’nin sözleri aklına geldi. Fekeli, “Birisi öldürmeden önce arkasına bak” demişti.

Hal böyle olunca Yılmaz da bebeği olduğu için Demir'i öldürmeyeceğini ama yaşadığı sürece onun ensesinde olacağını söyledi.


Yılmaz arkasını dönmüş giderken, Demir belindeki 2. silahı çıkarttı ve Yılmaz’ı vurmaya yeltendi. İşte tam o anda Züleyha'dan her şeyi öğrenen Hünkar, oğlunu durdurmaya geldi.

Demir'i öyle görünce oğluna bağırıp, sonrasında ona koşan Hünkar oğluna siper olmuş oldu. 

Bu sırada yüzünü Demir’e dönen ve silahı gören Yılmaz da ateş etti. Kurşun, Hünkar hanıma geldi. Sonra Demir de ateş etti ve bu sefer de Yılmaz yere yığıldı.

Bu sahnelerle şok olan izleyicilerin aklına "Yılmaz'la Hünkar ölecek mi?" sorusu geldi. 

Ancak ne Hünkar hanımın ne de Yılmaz’ın şu aşamada ölmesi pek akla yatkın gözükmüyor.

Neler olacağını, Hünkar'la Yılmaz'ın ölüp ölmeyeceğini 22 Kasım akşamı ekranlara gelecek 11. bölümde izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR