Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri Züleyha'nın acıdan beslendiğini düşünüyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 13. bölüm fragmanı izleyenleri kızdırdı. Geçtiğimiz hafta Yılmaz'la Züleyha'nın buluşmasının nasıl sonuçlandığı herkes anlamış oldu.

Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri Züleyha'nın acıdan beslendiğini düşünüyor
Yayın Tarihi: 5.12.2018 14:33:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta Demir büyük bir kumar oynamıştı.

Oğlu Adnan'ı Züleyha'nın elinden alan Demir, Züleyha'ya şoke eden bir teklifle gitti. Züleyha'ya Yılmaz'la buluşmasını söyleyen Demir, oğlunu görmek istiyorsa onun Yılmaz'ı sevmediğine ikna etmesi gerektiğini söyledi.

Sevdiği adamla oğlu arasında kalan Züleyha ise bu teklifi kabul etti ve Yılmaz'la buluşmak için onu aradı.

İkili tam karşı karşıya geldi ki 12. bölüm bitti. İzleyiciler de Züleyha'nın bütün gerçekleri Yılmaz'a söylemesini temenni etti.




Fakat anladık ki öyle olmadı. 13. bölüm fragmanında oğlunu kucağına aldığını gördüğümüz Züleyha, "Napayım çaresi kaldım" deyince izleyiciler adeta çıldırdı.

Züleyha'nın Gülten kadar bile olamadığını söyleyen izleyiciler, onun böyle pasif davranıp Yılmaz'la bir türlü yüzleşememesine artık dayanamıyor.

Sosyal medyadan da bu konuyla ilgili yorum yapan izleyiciler, Züleyha'nın bu acıdan beslendiğini o yüzden Yılmaz'ın karşısına gerçeklerle çıkacak cesarete sahip olmadığını söylüyorlar.

Bu durumun değişip değişemeyeceğini, Züleyha'nın daha ne kadar böyle devam edeceğini Perşembe akşamı ekranlara gelecek 13. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 13. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR