Bir Zamanlar Çukurova yangın yeri Yılmaz'ın intikam oyunu yeni başlıyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 9. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde Yılmaz'ın Züleyha'nın karşısına çıktığı sahne ise olay oldu.

Bir Zamanlar Çukurova yangın yeri Yılmaz'ın intikam oyunu yeni başlıyor
Yayın Tarihi: 9.11.2018 14:02:00

Önce bebeği kaybolan Züleyha, oldukça zor anlar yaşadı. Halbuki bebeği çocuğu ölen hasta bir kadın yolda bulunca evine götürmüştü.

Bunu işçilerden öğrenen Yılmaz ise gidip bebeği almış ve Demir'e teslim etmişti. O günden sonra oğlunun yanından hiç ayrılmayan Züleyha içinse esas kötü günler daha gelmemişti.

Davet için hazırlanan Züleyha, kırmızı elbisesinin içinde herkesi büyülerken; Yaman ailesi örnek aile tablosuyla göz kamaştırıyordu.



Fakat o an içeri öyle biri girdi ki Züleyha'nın resmen gülüşü soldu. Çünkü karşısında gördüğü öldü sandığı büyük aşkı Yılmaz'dı. Kimsenin beklemediği bu karşılaşma Züleyha için kötü günlerin geldiğinin habercisiydi.


Sevdiği adamın öldüğünü sanan Züleyha, şimdi Yılmaz’ı görünce ne yapacak? Ona ulaşıp gerçekleri anlatabilecek mi? Yoksa Yılmaz’ın intikamıyla kötü günler mi yaşayacak?

İşte bu sorularla düşünüp duran izleyiciler, heyecanla Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünü bekliyor.

Çünkü Yılmaz onun bile isteye Demir'le evlendiğini düşünüyordu. O sevdiği kadın için adam öldürüp, idam cezası almışken Züleyha'nın zengin bir aileye gelin olup gününü gün ettiğini hatta anne bile olduğunu düşünen Yılmaz; intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor.

İzleyicilerin de şok olduğu bu final sahnesi herkesi meraktan çatlatırken, sosyal medyada da Yılmaz'la Züleyha için bir sürü tahminde bulunuldu.

Züleyha'nın neler yaşayacağını, Yılmaz'ın intikamı için nasıl bir yol izleyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR