Bir Zamanlar Çukurova'da beklenen buluşma herkesi perperişan etti

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Uzun bir süredir beklenen Yılmaz Züleyha kavuşması ise izleyenleri çok üzdü. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da beklenen buluşma herkesi perperişan etti
Yayın Tarihi: 7.12.2018 12:45:00

Başrollerini Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık ve Uğur Güneş'in paylaştığı dizide iki aşığın kavuşması uzun bir zamandır bekleniyordu ama işler izleyicilerin istediği gibi gitmedi. 

Demir'in oğluyla şantaj yaptığı Züleyha, buluşmaya kocasının zoruyla gitti. Yılmaz ise merak ettiği sorunun cevabını almak için gitmişti.

Yılmaz'ın duymak istediği tek şey Züleyha'nın Demir'le zorla evlenip evlenmediğini duymaktı. Yılmaz, “Demir sana ne yapmış olursa olsun, sen benim için tertemizsin, Demir mi zorladı seni?” diye sordu. Oğlunu da alıp gideceklerini, korkmaması gerektiğini de söylese Züleyha, korkusundan “Hayır, Demir bana bir şey yapmadı” yanıtını verdi.



Yılmaz'ın sorularına yarım ağız cevap veren Züleyha, onu iyice sinirlendirdi. Züleyha’nın Demir’i sevip sevmediğini öğrenmek istediğinde Züleyha, bir daha karşılaşabileceklerini düşünmediğini söyleyince Yılmaz iyice çıldırdı.

Yılmaz zaten yeterince inanmayarak gelmişti o buluşmaya. Ama Züleyha'nın da tavrını görünce Yılmaz, “Çocuğunu yetim bırakmayacağım, huzurunu bozmayacağım, şu andan itibaren hayatından çıktım, senin Yılmazın bu sefer gerçekten öldü” diyerek çekip gitti.




Oğlunu kaybetmekten korkan Züleyha bir kez daha korkusunun kurbanı oldu. Yılmaz, Züleyha’nın Demir ile isteyerek evlendiğine inanıp ondan vazgeçtiğini söyleyip gitti.

Yılmaz gittikten sonra Züleyha hıçkırıklara boğulsa da her şey için çok geçti. Züleyha’ya söylediği sözlere karşın çok üzgün olan Yılmaz da onun yanından ayrıldıktan sonra göz yaşlarını tutamadı.

Büyük aşkın bu hale gelmesine çok üzülen izleyiciler ise Züleyha'ya çok kızdı. Onun cesur olmaktan korktuğunu söyleyen izleyiciler Züleyha'nın büyük bir fırsatı harcadığını düşünüyor.

Züleyha'nın pişman olup olmayacağını önümüzdeki bölümlerde izleyip göreceğiz ama bir daha Yılmaz Züleyha diye bir şey olmayacağını da anlamış olduk...

İşte o büyük buluşmada yaşananlar:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR