Bir Zamanlar Çukurova'da Demir son kozunu oynadı top artık Züleyha'da

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 12. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün sonunda Yılmaz'la Züleyha'nın karşılaşması ise olay oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir son kozunu oynadı top artık Züleyha'da
Yayın Tarihi: 30.11.2018 12:56:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı dizinin dünkü bölümünde bir sürü olay oldu.

Geçtiğimiz hafta Yılmaz'ı sevdiğini ve ona gitmek istediğini söyleyen Züleyha, Demir'in zulmüne uğradı. 

Oğlu Adnan'ı Züleyha'nın elinden alan Demir, bebeğini Züleyha'ya göstermedi. Çiftlikte ruh gibi dolaşan Züleyha'nın haline çok üzülen izleyiciler, Demir'in bu tavrına şaştı kaldı.

Yemek bile yemeyen Züleyha, son çareyi yağmurun altında saatlerce oturmakta buldu. Fakat bu da Demir'i insafa getirmedi. Planı tıkır tıkır işleyen Demir, Züleyha'ya şantaj yaptı.



Züleyha'nın Yılmaz'la buluşmasını isteyen Demir, Züleyha'ya oğlunu istiyorsan Yılmaz'ı onu sevmediğine ikna et dedi. Böylece Yılmaz'ın umudunu tamamen kıracak olan Demir, bu hamlenin işe yarayacağından neredeyse emindi.


Oğlu için sevdiği adamdan vazgeçmeyi kabul eden Züleyha ise Yılmaz'ı aradı ve ona görüşmek istediğini söyledi. İşte tam iki aşığın uzun bir süre sonra karşı karşıya geldiği bu sahnede 12. bölüm sona erdi.

Fakat yaşananlar izleyenleri hiç tatmin etmemişti. İzleyenler sosyal medya üzerinden Züleyha’nın bir şekilde olanları Yılmaz’a anlatması gerektiğini dile getirdiler. 

İlerleyen bölümlerde neler olacağını henüz bilmiyoruz ama dizinin Yeşilçam filmi tadında ilerlediği ortada...

Hal böyle olunca izleyenler de dizide neler olacağını tahmin etmeye başladı.

İzleyenlerin bir çoğu Züleyha’nın gerçekleri söylemek yerine Demir'in istediklerini söylemesiyle; Yılmaz’ın Züleyha’dan vazgeçeceği ve gidip Gülten ile evleneceğini tahmin ediyor.

Şimdi herkes buluşmanın nasıl olacağını merak ediyor. Neler olacağını Züleyha'nın bu şansı nasıl değerlendireceğini öbümüzdeki bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR