Bir Zamanlar Çukurova'da Demir tehlike saçmaya başladı

ATV'nin çok beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Yılmaz'ın afla çıkıp gelmesiyle deliren Demir izleyenleri bir hayli korkuttu.

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir tehlike saçmaya başladı
Yayın Tarihi: 26.10.2018 10:32:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova; kısa sürede Perşembe akşamlarının favorisi haline geldi.



Giderek daha da heyecanlanan hikayede geçtiğimiz hafta yaşanan kırılma noktaları, dünkü bölümde izleyenleri şoke eden gelişmelere sebep oldu. Genel afla hapishaneden çıkan Yılmaz soluğu Adana'da almış ve Demir buna engel olamamıştı. Öte yandan da doğum yapan Züleyha, bebeğini sağ salim kucağına alırken Demir'in iyice vazgeçilmezi olmuştur.


Yılmaz konusunda gözünü iyice karartan Demir'in bu halleri izleyenleri bir hayli gererken, Demir'in vurulan Yılmaz'ı vermeyen köylülerin yaşadığı yeri yaktırması ise bu gerginliğin tuzu biberi oldu.

Bu sahnede oyunculuk konusunda döktüren Murat Ünalmış, gerçekçiliğiyle izleyicilerden tam not alırken, işlerin daha da karışacağı anlaşılmadı da değil.

Yaman ailesinin ezeli düşmanı Fekeli ve Adnan bebeğin dizide tüm dengeleri değiştireceğinin sinyali verilirken, Demir’in hırsı ve Yılmaz’ın intikam ateşi de daha ne yangınlara sebep olacak hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR