Bir Zamanlar Çukurova'da Demir Züleyha'yı bıraktı herkes şokta

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demir'in Züleyha'nın gitmesine izin vermesi ise herkesi şoke etti.

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir Züleyha'yı bıraktı herkes şokta
Yayın Tarihi: 21.11.2018 15:35:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide geçen hafta ortalık karışmıştı.

Geçtiğimiz hafta Demir'in Yılmaz'ı vurmasını engellemeye alışırken Yılmaz, Hünkar Hanım'ı vurdu. Tam o arada Demir de Yılmaz'ı vurdu. 

Yeni bölümde de annesi Hünkar’ı hastaneye götüren Demir, eve döndüğünde kötü bir sürprizle karşılaşıyor.

Evdeki mücevherleri de Adnan'ı da alıp evden kaçan Züleyha, evdekileri de telaşlandırdı.

Onun izini bulan Demir ise esas şoku yaşatan isim oldu. Züleyha'ya takıntılı bir şekilde aşık olan Demir, Yılmaz’ı çok sevdiği için ona gitmesine sesini çıkarmayacak, hatta izin verecek.


Züleyha'nın da çok şaşırdığı bu anlar herkesi meraklandırırken, herkes Demir'in bir planı olduğunu düşünüyor.

Demir Züleyha'yı mı deniyor yoksa Yılmaz'ı bulmak için mi böyle bir şey yapıyor? Perşembe akşamki 11. bölümde izleyip göreceğiz...

İşte 11. bölüm 2.fragmanı:



Peki 10. bölümde neler yaşandı?

Demir, ezeli rakibi Yılmaz’ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova’nın yeni ‘bey’i olarak boy gösteren Yılmaz’ın ise tek amacı intikam!

Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz’ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek.

‘Uhuletle ve suhuletle’ ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz’ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.

Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz’ı tutamayacaklarının farkında! Demir’in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR