Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in zalimliği tamam peki Gülten'e ne demeli

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Suların bir dakika bile durulmadığı dizi Perşembe akşamlarının favorisi...

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in zalimliği tamam peki Gülten'e ne demeli
Yayın Tarihi: 23.11.2018 10:19:00

Başrollerini Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın paylaştığı dizide her bölüm ayrı bir aksiyon her bölüm ayrı bir heyecan yaşanıyor.

Suların bir dakika bile durulmadığı dizinin dünkü bölümünde de işler iyice karıştı. Geçtiğimiz hafta vurulan Hünkar çiftliğe sağ salim geri döndü fakat Züleyha için cehennem başladı. Demir'in odaya kitlediği ve elinden Adnan'ı aldığı anlarda izleyiciler Demir'in ne kadar zalim olduğunu bir kez daha anladı.



Sonrasında annesinin sözünü dinleyen Demir ise Züleyha'yı odadan çıkarttı. Ancak bunu fırsat bilen Züleyha Adnan'ı da evdeki bütün mücevheri ve parayı da alıp kaçtı.

Bir şekilde konaktan çıkıp, otogara kadar giden Züleyha tam her şeyden kurtulup İstanbul'a gidecekti ki karşısına yine Demir çıktı.

Jandarmayla birlikte bekleyen Demir ancak Adnan'ı alırsa Züleyha'yı bırakacağını söyledi ve bölüm Züleyha Demir'i hayatıyla tehdit ederken bitti.




Tabii ki bütün Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri Demir'in zalimliğine, gözü karalığına artık alıştı. O yüzden Demir'in yaptıkları da söyledikleri de kimsenin gözüne batmıyor.

Fakat dizinin belki de en sinsi karakteri Gülten'in zalimliğine ne demeli... Çünkü son iki haftaya kadar konağın en safı en vicdanlısı gibi gözüken Gülten belki de korktuğu için ama Yılmaz'ı adeta ölüme götürdü. öte yandan Züleyha'nın umudunu yıktı.

Bu haftada Gaffur'un gazabına uğrayan Gülten'i zincirlerinden Yılmaz kurtardı. Ona gçen haftaki mektup olayının zorla olup olmadığını soran Yılmaz istediği cevabı alamadı. Çünkü Gülten yine yalan söyledi.



Sırf aşkı için iki insanın hayatını böyle harcayan Gülten'e ister istemez izleyiciler de çok kızdı. Onun Demir'den daha tehlikeli olduğunu düşünen izleyenler Yılmaz'ın da Züleyha'nın da artık gerçekleri görmesini istiyor.

Neler olacağını, Züleyha'nın kendini vurup vurmadığını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR