Bir Zamanlar Çukurova'da devran döndü şimdi güç Yılmaz'da

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dengelerin değişeceğinin sinyallerini veren fragman izleyenleri çok heyecanlandırdı.

Bir Zamanlar Çukurova'da devran döndü şimdi güç Yılmaz'da
Yayın Tarihi: 31.10.2018 14:04:00

Belki de yeni sezonun en başarılı dizisi olmayı kısa sürede başaran Bir Zamanlar Çukurova, Perşembe akşamının en sevilen dizilerinden... Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı diziye Kerem Alışık da katılmıştı.

Konusu ve oyuncularıyla çok sevilen dizinin bu başarıyı elde etmesindeki en önemli faktör ise olayların izleyicileri sıkmaması. Çünkü olaylar bu kadar hızlı ilerlediği için diziyi takip edenler de sıkılmıyor ve her bölümü daha da heyecanlı bir şekilde bekliyor.

8. bölümün 2. fragmanında da yine aynı hızla ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova'da dengeler değişiyor. Yılmaz'ın hapishaneden çıkmasıyla soluğu Adana'da almasının üzerine Demir delirmiş fakat Yılmaz'ı öldürmeyi başaramamıştı. Bu konuda yemin eden Demir, Züleyha için savaşmaya çoktan hazırdı.




Hapishanede tanıştığı Fekeli'yle yolu tekrar Adana'da kesişen Yılmaz ise yaşadığı her darbeyle daha da güçlenmiş ve Züleyha'nın da Demir'le isteyerek evlendiğini düşünüyordu. Bu nedenle de intikam duygusu daha da güçlenmişti.

Fragmanda da Demir'den intikamını almak için harekete geçen ve bir hayli güçlenen Yılmaz, izleyenleri çok şaşırttı. 

Yılmaz'ın oldukça yakışıklı ve güçlü göründüğünü düşünen izleyiciler, devranın değiştiğini artık güçlü olanın Demir Yaman değil de Yılmaz olduğunu dile getirdiler. 

Değişen dengelerin Züleyha cephesinde nelere mal olacağını ve Yılmaz'ın Züleyha'nın karşısına çıkıp çıkmayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR