Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten'i kimse anlayamıyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam 7. bölümüyle ekranlara geldi. Konağın kahyası Gaffur'un kardeşi Gülten'in iyi mi yoksa kötü mü olduğunu kimse anlayamadı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten'i kimse anlayamıyor
Yayın Tarihi: 26.10.2018 14:23:00

Başrollerini Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı dizi Perşembe akşamlarının favorisi adeta...

Aksiyonun bir dakika bile azalmadığı dizide, afla çıkan Yılmaz soluğu Yaman çiftliğinde almıştı. Onu bulan Demir, Gaffur ile birlikte Yılmaz’a işkence yaptı. Tam vuracakken Yılmaz kaçtı ve kanala atladı ama sırtından vuruldu. Onu kanaldan ise Gülten çıkarttı. Gülten Yılmaz'ı huglara götürdü ve Şermin’in kocası doktor Saadettin’i çağırdı.

Çiftliğe geldiği günden beri Yılmaz'a aşık olan Gülten, Züleyha ile ilişkilerini bilmesine rağmen sustu. Hatta zaman zaman ona yardım edip, derdini de dinledi. Gülten'in sevdiği adama aşık olduğunu anlayan Züleyha ise ona kızamamıştı. 

Yılmaz’a deli gibi aşık olan Gülten, onun için göz yaşı döktü, yanına gidip sürekli onunla ilgilendi. Hatta bir ara birlikte kaçmayı bile teklif etti.




Yılmaz'ın ise gözünü açar açmaz ise tek sorduğu şey Züleyha'nın kendi isteğiyle Demir'le evlenip evlenmediğiydi. Gülten de, Demir gibi güçlü bir adamla evlenmeyi istemeyecek hiç bir kadının olmayacağını söyleyerek Yılmaz’ı, Züleyha’nın kendi isteğiyle evlendiğini düşünmesini sağladı.

Gülten, Yılmaz’a öylesine aşıktı ki eve gidip nişanı attı. Abisi Gaffur’un öfkesine karşın öyle laflar söyledi ki izleyiciler şoka girdi. Gülten bir anda Yılmaz’a yaptıklarını gördüğünü, onu kurtardığını, yaşadığını söyleyiverdi. Saklaması gereken bu sırrı neden söylediğine anlam veremeyen izleyiciler ise Gülten'in iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadı.

Gülten'in bu tutarsız davranışlarıyla ne yapmaya çalıştığını anlamayan izleyiciler ise yaşananlara oldukça şaşırdı.

Neler olacağını, Gülten'in gerçekten iyi biri olup olmadığını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR