Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten'in sürekli ağlaması herkesi kanser ediyor

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova, her bölümüyle reytingleri silip süpürüyor. Fakat bir detay var ki artık izleyicilerin sinirleri bozuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten'in sürekli ağlaması herkesi kanser ediyor
Yayın Tarihi: 17.11.2018 12:09:00

Yaman konağının kahyası Gaffur'un kardeşi Gülten izleyicileri kanser olacak boyuta getirdi artık. Ağabeyi Gaffur ve yengesi Saniye'ye göre çok iyi bir insan olan Gülten bir o kadar da merhametli aslında...

İlk zamanlar Züleyha ve Yılmaz abi kardeş gibi davranırken Yılmaz'a vurulmuştu Gülten. Hatta Yımaz'la Züleyha'nın karı koca olduğunu ilk o öğrendi ve onlara yardım etti. Bunu da sırf Yılmaz'a olan aşkı yüzünden yaptı. İşte Gülten tam o gün bugündür ağlıyor ki köprünün altından o kadar çok su aktı ki...

Yılmaz hapse girdi, Züleyha Demir'in karısı oldu hatta Yılmaz'ın çocuğunu doğurdu. O arada Gülten de ağabeyinin zoruyla biriyle nişanlandı ama istemediği için ayrıldı.

Bundan sonrası ise daha vahimdi çünkü Yılmaz idamdan kurtuldu ve af sayesinde dışarı çıktı. Tabii ki soluğu Adana'da aldı ve Yaman ailesinin baş düşmanı Fekeli'nin himayesi altına girdi.

Tüm bu gelişmeler olurken Demir de Yılmaz'ı öldürmeye çalıştı. Vurulan Yılmaz'ı Gülten iyileştirdi, ona gözü gibi baktı.

Fakat yine istediği olmadı çünkü Yılmaz ona sadece teşekkür etti. Gülten yine ağladı, kızın kaderi bu...




Geçen bölümde de Yılmaz Gülten'i çağırdı. Bunu duyan Gülten belki de ilk kez ağlamadı güzelce giyindi hazırlandı ve Yılmaz'a gitti. Ama Yılmaz ondan Züleyha'yla kendisini buluşturmasını istedi. Bununla yıkılan Gülten ise adeta yıkıldı. 

Züleyha'nın da ayın şeyi istediği Gülten arada kaldı ve Yılmaz'a karşı koyamadı. Tam her şey oldu kavuşacaklar dedik ki Saniye Gülten'i yakaladı ve işler karıştı. 

Gülten yine ağladı ağladı hatta bu kez onları korkutan Demir'in ayaklarına bile kapandı.

Ama artık izleyicilere Gülten'in sürekli ağlamasından gına geldi. Gülten'in bir bölümün ortalama üçte birinde ağladığını söyleyen izleyiciler bu duruma tepki gösterdi.

Gülten'in yüzünün ne zaman güleceğini, Yılmaz'ın intikamı için Gülten'i kullanıp kullanmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR