Bir Zamanlar Çukurova'da işin rengi değişiyor!

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 7. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Perşembe akşamları ekranlara gelen dizi kısa sürede zirveye yerleşmeyi başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'da işin rengi değişiyor!
Yayın Tarihi: 22.10.2018 12:01:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş'in paylaştığı diziye geçtiğimiz hafta Fekeli karakteriyle Kerem Alışık dahil olmuştu.

Fekeli'nin hapishaneden çıkışıyla soluğu Adana'da alması da kafaları karıştırdı. Yaman ailesini gözetleyen Fekeli'nin onlarla ne derdi olduğunu henüz bilmiyoruz.

İşlerin iyice karışacağı sinyallerinin verildiği fragmanın tek güzel yanı ise Züleyha'nın bebeğinin sağlıklı olmasıydı. Dizinin esas şimdi başlayacağını düşünen izleyiciler ise, gelişmelerle ilgili oldukça heyecanlı...




Fragmanda Züleyha'nın da Demir'e yaklaştığını gören izleyiciler ise bu duruma bir hayli tepki gösterdi. Züleyha'nın Yılmaz'ı çok çabuk unuttuğunu düşünen izleyiciler ise Züleyha'ya çok kızdı.

"Ah be Yılmaz baksana sevdiğinin haline!", "Züleyha da ne hevesliymiş böyle bir hayata!", "Sen onun için adam öldür onun yaptığına bak!", "Züleyha ne yapıyorsun sen!", "Yılmaz git kendine yeni birini bul!", "Uyuz oldum Züleyha'ya!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Yılmaz'a yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyor.

Neler olacağını, Yılmaz'la Fekeli'nin yollarının bir daha kesişip kesişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR