Bir Zamanlar Çukurova'da işler karıştı Yılmaz'la Hünkar'a ne olacak

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 11. bölüm fragmanı izleyenleri çok şaşırttı. 10. bölüm finalinde Yılmaz, Hünkar Hanım'ı, Demir de Yılmaz'ı vurmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'da işler karıştı Yılmaz'la Hünkar'a ne olacak
Yayın Tarihi: 19.11.2018 15:31:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta bomba etkisi yaratan bir bölümle ekranlara gelmiş ve bölüm finaliyle de herkesi şok etmişti.

Çünkü Züleyha'yla buluşacağını zanneden Yılmaz gittiği yerde Demir'le karşı karşıya gelmiş ve onu oğlu olduğu için öldürmekten vazgeçmişti. Tam arkasını dönüp gittiği sırada başka bir silah çıkaran Demir'e ise annesi engel olmaya çalışınca Yılmaz istemeden Hünkar Hanım'ı vurmuş, Demir de tam o arada Yılmaz'ı vurmuştu.

Hal böyle olunca Yılmaz'ın da Hünkar Hanım'ın akıbeti kafalarda soru işareti yarattı.




11. bölüm fragmanında da yerde yatarken gördüğümüz Yılmaz diziyi takip edenleri korkuturken, Demir'in annesi için söyledikleri ise herkesi çok etkiledi.

Annesi olmadan yapamayacağını söyleyen Demir'in "Her şey Züleyha'yı sevmem yüzünden oldu" sözleri kafaları iyice bulandırdı. Ama Hünkar'ın elini oynattığını görmek de herkesin içini rahatlattı. Demek ki Hünkar Hanım ölmeyecekti.

Öte yandan kımıldanan Yılmaz ölmedi ama kendini sorgulaması ve Züleyha'yı "Beni neden tuzağa düşürdün" diye suçalaması da işlerin iyice karışacağını işaret ediyor.

Bundan sonra neler yaşanacağını, Yılmaz'ın intikam hırsının iyice artıp artmayacağını hep birlikte Perşembe akşamki yeni bölümde izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR