Bir Zamanlar Çukurova'da korkulan oldu! Ateş çemberinden kim sağ çıkacak?

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümün son sahnesinde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Finalde karşı karşıya gelen Demir ve Yılmaz'dan biri ölecek mi? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da korkulan oldu! Ateş çemberinden kim sağ çıkacak?
Yayın Tarihi: 14.12.2018 15:30:00

Başrollerini Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 14. bölümüyle ekranlara geldi.

Dizinin finalinde Yılmaz'la Züleyha hastalanan Nurten'i hastaneye götürmek için şehre birlikte inen Yılmaz ve Züleyha, uzun zaman süre baş başa kaldı.

Bunu gören Fadik ise durumu hemen Demir'e yetiştirdi. Duyduğuyla çılgına dönen Demir ise arabasına atladığı gibi Yılmaz'la Züleyha'nın peşine düştü.


Onları yolda yakalayan Demir, arabasını Yılmaz'ın arabasının önüne kırdı. Silahını aldığı gibi fırlayan Demir, Yılmaz'a aşağıya inmesini söyledi.



Silahını alıp aşağıya inen Yılmaz ise Züleyha'ya arabada kalmasını söyledi. Fakat iki adamın arasında kalan Züleyha, Demir'in Yılmaz’a söylediği "Bu mesele bugün bitecek. Ya senin ölün çıkacak ya da benim" sözleriyle adeta şok oldu.

14. bölümde orada bitti. Ateş çemberinden kim sağ çıkacak? Büyük restleşmeden iki adam da sağ çıkabilecek mi? Yoksa kötü şeyler mi olacak önümüzdeki bölümde he birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR