Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz ortaya çıkıyor taş üstünde taş kalmayacak

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 9. bölüm 2. fragmanı ağızları açıkta bıraktı. Yılmaz'ın Züleyha'nın karşısına çıkması herkesi şok etti.

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz ortaya çıkıyor taş üstünde taş kalmayacak
Yayın Tarihi: 7.11.2018 12:17:00

ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın bu haftaki bölümünde adeta bomba patlayacak. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in paylaştığı dizi yarın akşam 9. bölümüyle ekranlara gelecek. 

Züleyha,bebeğinin kaybolmasından sonra kahroluyor ve onu kaçıranı öğrendiğinde kıyameti koparacak. Bu arada Demir'e biraz daha yaklaşan Züleyha'yı esas şaşırtan ise çok başka bir şey...

Çünkü bölümün esas bombası Yamanlar'ın gittiği davette yaşanacak. Çünkü Yılmaz, o davette Züleyha'nın karşısına çıkacak.




Yılmaz Fekeli'nin de desteğiyle bambaşka bir adam olarak Yaman ailesinin karşısına çıkacak. Züleyha ise öldü sandığı Yılmaz'ı görünce şok olacak. 

Dizinin çok hızlı ilerlediğini dile getiren izleyiciler ise bu durumdan çok memnun. Bu gelişmeyle işlerin daha da farklı bir yola gireceğini düşünen izleyenler, hiçbir şeyin gizli kalmamasına ise adeta bayılıyor.

İşlerin iyice değişeceğini, Züleyha'yla Yılmaz'ın da tamamen düşman olacağını düşünen izleyiciler, heyecanla yaşanacak gelişmeleri bekliyor.

Züleyha'nın Yılmaz'ı görünce ne hissedeceğini, Demir'in Yılmaz'ın bu hamlesiyle neler yapacağını yarın akşamki yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR