Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'ya hayatının golünü Yılmaz attı

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak akşamı 18. bölümüyle ekranlara geldi. Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak final sahnesinde öyle bir an yaşandı ki Züleyha'ya hayatının golünü Yılmaz attı. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'ya hayatının golünü Yılmaz attı
Yayın Tarihi: 31.01.2019 00:07:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak akşamı 18. bölümüyle ekranlara geldi.

Heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak bölümünde Yılmaz doktor Müjgan'la resmen yeni bir aşka yelken açtı.

Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak bölümünde hayatından Züleyha'yı çıkarma kararı alan Yılmaz, Müjgan'la mutlu olmaya seçti.

Ancak  Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak final sahnesinde öyle bir karşılaşma yaşandı ki Züleyha'ya hayatının golünü Yılmaz attı. İşte detaylar...


Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak bölümünde Demir'le yemeğe giden Züleyha, gördüğü manzarayla adeta yıkıldı.

Çünkü aynı yere gitmek için Müjgan'la sözleşen Yılmaz tam da o anda yeni bir aşka yelken açtı. Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak finalinde Müjgan ve Yılmaz'ı el ele gören Züleyha'nın başından aşağıya kaynar sular döküldü. 

BöyleceZüleyha'dan vazgeçen Yılmaz, yaralarını Müjgan'la saracağını göstermiş oldu. Peki bundan sonra Züleyha ne yapacak?

İlerleyen bölümlerde Züleyha'nın ne yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Bir Zamanlar Çukurova 31 ocak final sahnesi:
   




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR