Bir Zamanlar Çukurova'dan oyunculuk dersleri! Hilal Altınbilek'e övgü yağdı!

ATV'nin iddialı yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova kısa sürede Perşembe akşamlarının favorisi haline geldi. Dizi dün akşam 6. bölümüyle ekranlara geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan oyunculuk dersleri! Hilal Altınbilek'e övgü yağdı!
Yayın Tarihi: 19.10.2018 10:27:00

Başrollerini Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş'in paylaştığı dizi dün akşam 6. bölümüyle ekranlardaydı. Nefes kesen bölümüyle Bir Zamanlar Çukurova, herkesi ekran başına kitledi.

Dizi gerek hikayesi gerek oyunculuklarıyla dikkat çekerken hikayenin hızlı ilerleyişi de çok beğeniliyor. 

Dünkü bölümde Şermin ve Saniye, Züleyha’ya tuzak kurarak odasına bir yılan bıraktı. Yılanı gören Züleyha telaşla odadan çıkarken merdivenlerden yuvarlandı. Erken doğum yapan Züleyha'nın doğum sahnesi ise izleyenleri çok etkiledi.


Hilal Altınbilek, Züleyha’nın doğum sahnesinde öylesine gerçekçiydi ki adeta izleyici de ekran başında dokuz doğurdu. Bölümün final sahnesinde bebek doğdu, ebenin elindeydi fakat ağlamıyordu. Hünkar ebeye baktı, dizi orada bitti.

Bebeğin yaşayıp yaşamadığını merak eden izleyiciler ise Hilal Altınbilek'in performasına övgüler yağdırdı.

"Ay ne bölümdü yahu!", "Hilal Altınbilek döktürmüş adeta!", "O nasıl bir doğum sahnesi!", "Ay Züleyha ne yaptın be sen!", " Of içim gitti o doğum sahnesinde!", "Sanki ben doğurdum!" gibi yorumlar yapan izleyiciler neler olacağını heyecanla bekliyor.

7. bölümde neler yaşanacağını, bebeğin sağ olup olmadığını önümüzdeki perşembe hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR