Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si sosyal medyanın favorisi oldu

ATV'nin favori yapımı Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde Fekeli öyle bir laf etti ki sosyal medya yıkıldı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si sosyal medyanın favorisi oldu
Yayın Tarihi: 2.11.2018 14:28:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı diziye geçtiğimiz haftalarda Kerem Alışık katılmıştı. Fekeli karakteriyle diziye bomba gibi düşen Alışık, her hareketiyle her lafıyla olay oluyor.

Fekeli ile yolu Adana'da tekrar kesişen Yılmaz, içindeki intikam ateşi yüzünden farklı yollara saptı. Demir'in arabasının önünü kesen Yılmaz, onu kulübeye götürdü ve orayı ateşe verdi.

Demir'in huları yakmasıyla iyice deliren Yılmaz, aynı şekilde ona karşılık vermek istedi. Ancak son anda yetişen Cengaver, Demir'i kurtardı.

Demir'den intikamını aldığını düşünen Yılmaz ise Fekeli'den onun kurtulduğunu öğrenince adeta çılgına döndü.


Ancak Fekeli, ona intikam almak istiyorsa, seçtiği yolun ne kadar yanlış olduğunu anlatan bir söz söyledi: “Uhuletle ve suhuletle"  Fekeli, Yamanlar’ın köklerini kurutacaklarını ama uhuletle ve suhuletle yapacaklarını yani "yolu yordamı ile" yapacaklarını anlattı.

“Sakin sakin öyle şeyler yapacağız ki onlara kendilerine bile düşman olacaklar” diyen Fekeli’nin intikam planı, Yılmaz’a bu sözler sayesinde çok daha çekici gelmeye başladı.

Bu sözüyle de sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Fekeli, bu lafları ve tavırları hatta intikam planıyla daha çok konuşulacağa benziyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR