Bir Zamanlar Çukurova'nın son sahnesinde Yılmaz bir geldi pir geldi

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümün finalinde öyle bir an yaşandı ki izleyenler şaştı kaldı. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'nın son sahnesinde Yılmaz bir geldi pir geldi
Yayın Tarihi: 28.12.2018 16:14:00

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 16. bölümüyle ekranlara geldi.

Ve tabi ki her dizi gibi Bir Zamanlar Çukurova'da 3 haftalık bir ara verdi.

Fakat Bir Zamanlar Çukurova 16. bölüm finalinde hayırseverlerin düzenlediği bir yardım gecesine Züleyha, kocası Demir ve Hünkar Hanım ile birlikte katıldı. Hatta Züleyha, bu yardım gecesi için üzerinde tavus kuşu olan bir kırlent işledi.




Açık arttırma usulü ürünlerin satıldığı gecede sıra Züleyha’nın getirdiği kırlentin satışı sırasında ilk teklifi eşine jest olsun diye 150 lira ile Demir verdi.

Açık arttırma devam ederken Demir, 200 lira vererek en yüksek parayı veren kişi olarak ürünü almak üzereydi. Ancak o sırada salona giren Yılmaz, Züleyha'nın işlediği kırlent için 5 bin lira teklif etmesi herkesi şok etti. 

Hünkar ve Demir, Yılmaz'ı gördüklerine memnun olmazken, Züleyha Yılmaz'ın bu hamlesiyle şaştı kaldı. 

Hal böyle olunca da izleyiciler hem çok meraklandı hem de Yılmaz için "Bir geldi pir geldi" gibi yorumlar yaptılar. 

Adeta sezon finali gibi bir şekilde yayın arası dönemine giren Bir Zamanlar Çukurova, bomba gibi bir bölümle dönüş yapacağının sinyalini de vermiş oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR