Bir Zamanlar Çukurova'ya erkeklerin mücadelesi damga vurdu

ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Yine nefeslerin tutulduğu bir bölümle ekrana gelen dizide heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova'ya erkeklerin mücadelesi damga vurdu
Yayın Tarihi: 2.11.2018 11:36:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Vahide Perçin ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı dizi yine nefes kesti. Harika bir bölümle ekranlara gelen dizinin izleyenleri ekran başından bir dakika bile ayrılamadı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Çukurova’yı baştan aşağı saran intikam ateşi, geceye resmen damga vurdu.

Oyuncuların da performanslarıyla göz doldurduğu bölümden adeta alevler fışkırdı. 




Yılmaz'ın huglarda saklandığını öğrenen Demir, kendi çalışanlarını da tehlikeye atarak her yeri ateşe verdi. Ölümle bir kez daha karşı karşıya gelen Yılmaz ise Fekeli sayesinde ölümün kıyısından döndü.

Hem Yılmaz’a yenilen, hem de ölümle burun buruna gelen Demir’in bir sonraki hamlesi çok daha ölümcül olacak gibi gözüküyor.



Üstelik Yaman ailesi henüz Fekeli cephesinin yeniden açıldığından ve Yılmaz ile Fekeli’nin ittifak yaptığından habersiz... Dün geceki bölüme, Çukurova erkeklerinin ölümüne mücadelesi ise adeta damga vurdu.

Gelecek bölümler ise çok daha heyecanlı savaşlara gebe olduğunun sinyallerini 8. bölümden vermiş oldu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR