Bir Zamanlar Çukurova'ya tepki yağdı! "Neden hep Yılmaz'a bir şeyler oluyor biraz da Demir sürünsün"

ATV'nin yeni sezon bombası Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölüm fragmanına tepki yağdı. Geçtiğimiz hafta Demir'le Yılmaz'ın restleştiği sahnede biten dizinin yeni bölüm fragmanında Yılmaz kayıp... Haliyle izleyenler de endişeli... Peki Yılmaz'a ne oldu? Neden her şey onun başına geliyor?

Bir Zamanlar Çukurova'ya tepki yağdı! "Neden hep Yılmaz'a bir şeyler oluyor biraz da Demir sürünsün"
Yayın Tarihi: 19.12.2018 09:58:00

Başrollerini Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Kerem Alışık'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın geçtiğimiz hafta Yılmaz'la Demir'in restleşmesiyle bitmei izleyenleri bir hayli meraklandırmıştı. Sahnenin devamını Perşembe akşamı yayınlanacak 15. bölümde hep birlikte izleyeceğiz fakat 15. bölüm fragmanındaki esas olay Yılmaz'ın sırra kadem basması oldu.



Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölüm fragmanında Fekeli'nin de her yer Yılmaz'ı araması izleyenleri bir hayli korkuttu fakat bir yandan da 15. bölüm fragmanına tepki yağdı.

Dizide her kötü olayın Yılmaz'ın başına gelmesinden çok sıkılan izleyiciler bu durumun değişmesini artık biraz da tabiri caizse Demir'in sürünmesini istiyor.


Yılmaz'ın hayatının zaten mahvolduğunu söyleyen izleyiciler, artık onun üzerine gidilmesini pek istemiyor. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölüm fragmanın devamında her yerde Yılmaz'ı araya Fekeli ise bir sonuç alamayınca soluğu Yaman çiftliğinde alacak.

Peki bu baskın neye sebep olacak? Yılmaz nerede? gibi soruların cevaplarını Perşembe akşamı Bir Zamanlar Çukurova'nın 15. bölümünde izleyip göreceğiz...

İşte 15. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR