Bireysel destek kredisi kapsamında herkese 10 bin TL verilecek

Korona virüs salgın hastalığı sebebiyle vatandaşlar ekonomik sıkıntı çekmemesi amacıyla günümüzde birçok banka bireysel temel ihtiyaç destek kredi fırsatı sunması ile ön plana çıkmaktadır.

Bireysel destek kredisi kapsamında herkese 10 bin TL verilecek
Yayın Tarihi: 7.06.2020 17:38:00

Korona virüs salgın hastalığı sebebiyle vatandaşlar ekonomik sıkıntı çekmemesi amacıyla günümüzde birçok banka bireysel temel ihtiyaç destek kredi fırsatı sunması ile ön plana çıkmaktadır. En uygun bireysel temel ihtiyaç kredisi veren bankalar günümüzde en çok araştırılan konular arasında bulunmaktadır. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank faiz oranları aynı oranda bulunmaktadır. Pek, bireysel temel ihtiyaç destek kredi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nedir? Soruların cevaplarını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Detaylar…

Bireysel İhtiyaç destek kredisine başvuru yapmayan vatandaşlar bankaların ilgili destek kredi sayfaları üzerinden başvuru yapma fırsatını elde edebileceklerdir. Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank kamu bankalarının olağanüstü fırsatları bu zorlu süreç içerisinde geçim gülüğü çekmemek adına olağanüstü bir fırsat olarak bulunmaktadır. 10 bin TL bireysel Temel destek kredi başvurularınızı gerçekleştirerek bu zorlu süreci rahat geçirme olanağına sahip olabilirsiniz. Üstelik düşük faiz oranına sahip olması ve 6 ay ödeme erteleme fırsatı ile büyük destek sağlayabilirsiniz.

ŞUBELERE TEBLİĞ EDİLDİ!

Kamu bankalarının şubelere göndermiş olduğu yazı kapsamı doğrultusunda “alt gelir grubunda yer alan kesimlerin gıda harcamaları, kira, elektrik, doğalgaz fatura gibi ödemelerinin finansmanın karşılanmasına yönelik oluşturulmuştur” ifadeleri kullanmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bireysel temel ihtiyaç kredisinin amacı, salgın dönemi içerisinde doğrudan ya da dolaylı olarak etkilenen vatandaşlara finansman desteği sağlamak olmaktadır. Üstelik yüzde 0,49 faiz oranıyla müşteriler için vazgeçilmez bir fırsat olmaktadır.

Bireysel temel destek kredisi 6 ay ödemesi olarak verilmesiyle birlikte 36 ay vadeli yüzde 0,49 düşük faiz oranı ile vatandaşlara sunulmaktadır. Kredi tahsis ücreti ise binde 5 olarak belirlenmesiyle 5 bin TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL olmak üzere ihtiyaçlarınız doğrultusunda başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

BİREYSEL DESTEK KREDİ FIRSATINDAN NASIL FAYDALANILIR?


Bireysel Temel İhtiyaç Destek kredisi hane halkı geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensubu olan müşteriler yararlanması ile birlikte aynı hale içerisinde sadece bir kişi başvuru yapma fırsatına sahip olabilmektedir. Kamu banklarından istediğiniz 1 tanesine başvuru yapma olanağına sahip olabilirsiniz. Kredi talebinizin değerlendirilebilmesi amacıyla kişisel verilerisiniz paylaşılması ön görülmektedir.

Başvurularınızı;

Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak; Bireysel Kredi Başvurusu Kredi Türü: Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Halkbank Mobil Şubemize giriş yaparak;  Kredi Başvurusu Kredi Türü: Tüketici Kredisi Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

0850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak Sesli yanıt sisteminde öncelikle dirilmiş işlemler
menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.

BİREYSEL DESTEK KREDİ FIRSATINDAN KİMLER YARARLANAMAZ?

Bireysel Destek kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar kredinin kimleri kapsamadığını merak içerisinde araştırmaktadır. Krediden faydalanamayan kişiler şu şekildedir;
  • Açık takip kaydı bulunanlar,
  • Açık karşılıksız çeki olanlar,
  • Açık protestolu senedi olanlar,
  • Hane halkından biri kredi fırsatından yararlanmış ise diğeri kullanamayacak.
Bankalar talepleri değerlendirmeye alarak kredi kullandırılması için uygun olup olmadığına karar verecektir. Uygun olan vatandaşların kredi tutarları hesabına aktarılacaktır. Böylelikle müşteriler bankaya gitmeden kredi tutarlarını ATM’den çekme fırsatını yakalayabileceklerdir. Bankalar topladıkları talepleri hızlı bir şekilde değerlendirmeye alarak kredi tutarlarını aktarma yapmaktadırlar.  Kredi şartlarına uyum sağlayan vatandaşlar kredi başvurularını gerçekleştirme olanağına sahip olabilmektedir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR